Libnet.ro
UNICEF

14:30

Aproximativ 200 de irakieni au fost luati ostatici de Statul Islamic

Antena3 Antena3,
Aproximativ 200 de irakieni au fost luati ostatici de Statul Islamic

Aproximativ 200 de cetateni din vestul Irakului au fost luat ostatici de organizatia terorista Stat Islamic SI), potrivit primarului unui oras din aceasta regiune, informeaza Mediafax. Primarul orasului Rutba,. continuă pe Antena3

Statul Islamic a ocupat noi teritorii in nordul Siriei; doi comandanti irakieni au fost ucisi intr-un atac terorist

Militantii retelei teroriste Statul Islamic SI) au ocupat noi teritorii in nordul Siriei, dupa lupte cu insurgenti sirieni, avansand in zonele in care Statele Unite si Turcia intentioneaza sa deschida noi fronturi, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Gruparea Statul Islamic a ars de vii patru combatanti siiti in Irak

Statul Islamic SI) a ars de vii patru combatanti siiti, in Irak, potrivit unei inregistrari video postate luni pe Internet, relateaza site-ul independent. co. uk. Pe inregistrarea video au fost identificati cei.

Statul Islamic a distrus partial Templul lui Bel din orasul sirian Palmyra

Gruparea terorista Statul Islamic a distrus partial inca un templu antic - Templul lui Bel - din orasul sirian Palmyra, a anuntat duminica un ONG specializat in monitorizarea conflictului din Siria. Templul lui Bel, ridicat de romani in acest oras situat in desertul din centrul tarii, este al doilea templu din Palmyra vizat de Statul Islamic in decurs de o saptamana. Pe 25 august, gruparea extremista a aruncat in aer templul antic Baal Shamin, act calificat de UNESCO, agentia culturala a ONU, drept crima de razboi avand ca tinta stergerea unui simbol al patrimoniului cultural diversificat al Siriei.

Statele Unite cer Uzbekistan sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii Statul Islamic

Statele Unite au anuntat ca au cerut Uzbekistan sa se alature coalitiei internationale pe care o conduc impotriva gruparii teroriste Statul Islamic, precizand ca statul din Asia Centrala este liber sa aleaga cum vrea sa contribuie, relateaza Reuters.

Statul Islamic a ars de vii patru combatanti siiti, in Irak

Reteaua extremista sunnita Statul Islamic SI) a ars de vii patru combatanti siiti, in Irak, potrivit unei inregistrari video postate luni pe Internet, ultima dintr-o serie care prezinta executii macabre organizate de catre jihadisti, relateaza AFP in pagina electronica.

Teroristii din Statul Islamic AU ARS de vii patru combatanti siiti, in Irak

Gruparea Statul Islamic SI) a ars de vii patru combatanti siiti, in Irak, potrivit unei inregistrari video postate, luni, pe Internet.

Statul Islamic distruge vestigii vechi de mii de ani

Gruparea extremista Statul Islamic a distrus o parte dintr-un templu antic in orasul Palmira din Siria, a anuntat duminica un ONG de monitorizare a conflictului, informeaza Agerpres. Militantii au distrus o parte.

Jihadistii din organizatia Statul Islamic au distrus un nou templu din Palmira

Jihadistii din gruparea terorista Statul Islamic au distrus o parte a templului dedicat lui Bel, un monument roman eblematic al orasului sirian Palmira, a anuntat intr-un comunicat, duminica, Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDH), potrivit Le Figaro.

Statul Islamic bate dinari in aur, pentru a scapa de sub sclavia FED

Gruparea juhadista Statul Islamic a inceput sa bata dinari in aur, argint si cupru pentru a inlocui dolarii si a scapa astfel de sub sclavia dolarilor Rezervei Federale FED) a Statelor Unite, relateaza Bloomberg.

Statul Islamic bate dinari in aur, pentru a scapa de sub sclavia Rezervei Federale americane

Gruparea juhadista Statul Islamic a inceput sa bata dinari in aur, argint si cupru pentru a inlocui dolarii si a scapa astfel de sub sclavia dolarilor Rezervei Federale Fed) a Statelor Unite, relateaza Bloomberg .

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1935 seconds )