Libnet.ro
UNICEF

14:30

Aproximativ 500 de persoane au protestat in Piata Victoriei fata de modificarile la legile justitiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproximativ 500 de persoane au protestat in Piata Victoriei fata de modificarile la legile justitiei

Aproximativ 500 de persoane s-au adunat ieri seara in Piata Victoriei pentru a protesta fata de modificarile la legile justitiei anuntate de catre ministrul Tudorel Toader. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE FOTO VIDEO Aproximativ500de persoane au protestat inPiata Victoriei fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Oamenii au strigat PSD, ciuma rosie!

Aproximativ 500 de persoane au protestat in Piata Victoriei fata de modificarile propuse la legile justitiei anuntate miercuri de ministrul Tudorel Toader. Oamenii au scandat PSD, ciuma rosie, Partid de hoti si de mafioti!, dar si Justitie, nu coruptie. Lumea a a inceput sa se adune inca de la ora 18. 00, desi un eveniment creat de Initiativa Romania anunta un protest incepand cu ora 20. Ora 22:30 Protestul s-a incheiat.

FOTO VIDEO Aproximativ500de persoane au protestat inPiata Victoriei fata de proiectul de modificare a legilor justitiei. Oamenii au strigat PSD, ciuma rosie!

Aproximativ 500 de persoane au protestat in Piata Victoriei fata de modificarile propuse la legile justitiei anuntate miercuri de ministrul Tudorel Toader. Oamenii au scandat PSD, ciuma rosie, Partid de hoti si de mafioti!, dar si Justitie, nu coruptie. Lumea a a inceput sa se adune inca de la ora 18. 00, desi un eveniment creat de Initiativa Romania anunta un protest incepand cu ora 20.

Partid de hoti si de mafioti! 500 de oameni protesteaza in Piata Victoriei impotriva proiectului de modificare a Legilor Justitiei (VIDEO)

Circa 500 de oameni s-au strans in Piata Victoriei pentru a protesta impotriva modificarilor propuse la Legile Justitiei anuntate de Ministrul Tudorel Toader, informeaza HotNews. La evenimentul.

UPDATE VIDEOProtest in Piata Victoriei fata de proiectul de modificare a legilor justitiei:Vino in Piata! Justitia e in pericol!. In Piata Victoriei s-au adunat primele persoane

Miscarea civica Initiativa Romania anunta pe Facebook un protest pentru miercuri seara, de la ora 20. 30, fata de modificarile propuse la legile justitiei anuntate miercuri de ministrul Tudorel Toader. In Piata Victoriei s-au adunat aproximativ 50 de persoane, cu aproximativ jumatate de ora inainte de ora anuntata pentru manifestatie.

Modificarile anuntate de Tudorel Toader la legile justitiei scot romanii in strada: Un protest este organizat duminica in Piata Victoriei

Modificarile anuntate de Tudorel Toader la legile justitiei scot din nou romanii in strada. Comunitatea Coruptia ucide organizeaza duminica un protest in Piata Victoriei din.

Un grup de protestatari a blocat circulatia in Piata Victoriei - FOTO si VIDEO

Un grup de protestatari a blocat circulatia in Piata Victoriei, miercuri seara. Tinta nemultumirilor este PSD si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, in special modificarile la Legile.

Societatea civila, MANIATA de Tudorel Toader! Se anunta PROTESTE masive in Piata Victoriei: Rezistam NuCedam Insistam

Anuntul facut miercuri de ministrul Justitiei, Tudorel Toader a pus pe jar societatea civila. Toader vrea modificarea legilor justitiei ceea ce a dus la anuntarea unor proteste de anvergura in Piata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )