Libnet.ro
UNICEF

08:30

Arabia Saudita, pregatita sa trimita trupe in Siria pentru a lupta impotriva Statului Islamic

Adevărul Adevărul,
Arabia Saudita, pregatita sa trimita trupe in Siria pentru a lupta impotriva Statului Islamic

Guvernul Arabiei Saudite a semnalat joi seara intentia de a trimite efective terestre in Siria daca acest lucru va fi decis de coalitia internationala coordonata de Statele Unite care bombardeaza pozitii ale retelei teroriste Stat Islamic, informeaza ziarul israelian Haaretz. continuă pe Adevărul

Ce conditii pune Siria pentru o interventie terestra impotriva ISIS

Arabia Saudita este dispusa sa trimita trupe la sol in Siria pentru a lupta impotriva gruparii Stat Islamic SI) daca coalitia internationala condusa de SUA decide sa lanseze astfel de operatiuni terestre, relateaza Reuters, citand un consilier al Ministerului Apararii din aceasta tara, potrivit Agerpres.

CNBC: Arabia Saudita poate ajunge la faliment in 2018

Arabia Saudita ar putea ajunge la faliment cel mai devreme in 2018 daca pretul petrolului ramane scazut, desi regatul saudit a redus cheltuielile bugetare si a majorat produtia de titei pentru a amana pe cat posibil aceasta situatie, potrivit CNBC, citat de Agerpres.

Scaderea pretului petrolului loveste puternic in Orientul Mijlociu. Arabia Saudita, in pragul falimentului

Arabia Saudita ar putea ajunge la faliment cel mai devreme in 2018 daca pretul petrolului ramane scazut, desi regatul saudit a redus cheltuielile bugetare si a majorat productia de titei pentru a amana pe.

9 cetateni americani, arestati in Arabia Saudita pentru presupuse legaturi cu terorismul

9 cetateni americani au arestati in Arabia Saudita pentru presupuse legaturi cu terorismul, a anuntat duminica un ziar saudit. Washingtonul, un aliat al regimului de la Ryad, a confirmat ca este la curent cu aceste informatii, insa a refuzat sa faca alte comentarii, scrie AFP.

Pretul scazut al petrolului ar putea baga Arabia Saudita in faliment, in urmatorii doi ani

Arabia Saudita ar putea ajunge la faliment cel mai devreme in 2018 daca pretul petrolului ramane scazut, in conditiile in care regatul si-a redus cheltuielile bugetare si a majorat productia de titei.

Casa Alba propune un miliard de dolari pentru lupta impotriva cancerului

Casa Alba a propus luni alocarea unui buget de un miliard de dolari pentru finantarea unei noi initiative lansate recent de presedintele american, Barack Obama, pentru eliminarea cancerului, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )