Libnet.ro
UNICEF

05:15

9 cetateni americani, arestati in Arabia Saudita pentru presupuse legaturi cu terorismul

Hotnews Hotnews,
 9 cetateni americani, arestati in Arabia Saudita pentru presupuse legaturi cu terorismul

9 cetateni americani au arestati in Arabia Saudita pentru presupuse legaturi cu terorismul, a anuntat duminica un ziar saudit. Washingtonul, un aliat al regimului de la Ryad, a confirmat ca este la curent cu aceste informatii, insa a refuzat sa faca alte comentarii, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Arabia Saudita: mai multi americani, arestati pentru legaturi cu terorismul

Un numar de noua americani au fost arestati in cursul acestei saptamani in Arabia Saudita pentru presupuse legaturi cu terorismul, a informat duminica un jurnal saudit, scrie AFP, potrivit Agerpres. Washingtonul, un aliat apropiat al Riadului, a confirmat ca este la curent cu aceste informatii, insa a refuzat orice comentariu.

Scaderea pretului petrolului loveste puternic in Orientul Mijlociu. Arabia Saudita, in pragul falimentului

Arabia Saudita ar putea ajunge la faliment cel mai devreme in 2018 daca pretul petrolului ramane scazut, desi regatul saudit a redus cheltuielile bugetare si a majorat productia de titei pentru a amana pe.

Pretul scazut al petrolului ar putea baga Arabia Saudita in faliment, in urmatorii doi ani

Arabia Saudita ar putea ajunge la faliment cel mai devreme in 2018 daca pretul petrolului ramane scazut, in conditiile in care regatul si-a redus cheltuielile bugetare si a majorat productia de titei.

Arabia Saudita propune reducerea productiei globale de petrol cu 5%

Arabia Saudita a propus ca statele producatoare de titei sa-si reduca productia cu pana la 5%, ca sa vina in sprijinul pretului petrolului, a anuntat, ieri, ministrul rus al energiei, Alexander Novak.

Si bogatii sufera cateodata: Arabia Saudita a cheltuit anul trecut din rezerve 115 miliarde de dolari din cauza pretului mic al petrolului

Rezervele bancii centrale a Arabiei Saudite au scazut anul trecut cu 115 miliarde dolari, la 608 miliarde dolari, in contextul in care regatul saudit a fost nevoit sa apeleze la resursele acumulate in anii trecuti pentru a face fata scaderii puternice a pretului petrolului, potrivit Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )