Libnet.ro
UNICEF

15:45

Arad: Un hot a sarit la bataie, suparat ca a fost prins (VIDEO)

B1 B1,
Arad: Un hot a sarit la bataie, suparat ca a fost prins (VIDEO)

Momente uluitoare intr-un magazin din Arad. Prins de vanzator chiar cand se chinuia sa ascunda mai multe produse sub hanorac, un hot a inceput sa faca praf marfa si s-a napustit asupra patronului, dar si a. continuă pe B1

Sofer baut, cercetat penal dupa ce a fost prins conducand pe drumurile publice

Politistii din Calarasi au intocmit dosar penal unui barbat care a condus un autoturism sub influenta alcoolului. Soferul ametit de bautura a fost prins la un control de rutina.

Un roman, autorul unei crime comise in Franta. A fost prins intr-un sat din Caras

Un roman era cautat pentru o crima pe care a comis-o in urma cu doi ani in Franta. Acesta a fost prins intr-un sat din Caras, potrivit glasul-hd. ro. Barbatul din Deva, impreuna cu alti patru.

Teleormanleaks Catalin Ivan: E ca n povestea Ali Baba si cei 40 de hoti. Problema pesedistilor este ca Ali Baba a fost prins

Europarlamentarul Catalin Ivan a comentat luni, la RFI, dezvaluirile anuntate de Rise Project in cazul Tel Drum, afirmand ca acestea vor avea impact asupra publicului, dar nu vor crea niciun soc in randul membrilor PSD care stiu foarte bine ce facea liderul lor Liviu Dragnea. Comparand PSD cu povestea Ali Baba si cei 40 de hoti, Ivan spune ca singura problema a pesedistilor este ca Ali Baba a fost prins.

Soferul unui microbuz plin cu pasageri a fost prins baut la volan. Barbatul s-a ales cu dosar penal

Soferul unui microbuz care facea curse cu pasageri intre doua localitati din Arges a fost depistat beat la volan. in masina se aflau opt persoane care habar n-aveau ca barbatul e in stare de.

inconstienta la volan. Un sofer a fost prins in timp ce conducea beat un maxi-taxi cu pasageri

Soferul unui maxi taxi care facea curse cu pasageri intre doua localitati din Arges a fost depistat beat la volan. in masina se aflau opt persoane care habar n-aveau ca barbatul e in stare de ebrietate.

Fetita din Petrosani, disparuta de o saptamana, a fost gasita(VIDEO)

Dupa zile de cosmar pentru parinti si zeci de ore de cautari pentru autoritati, fetita de sapte ani, din Petrosani, care disparuse din fata blocului in urma cu o saptamana a fost gasita de.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3421 seconds )