Libnet.ro
UNICEF

05:30

Arborii uscati din Bucuresti vor fi taiati. in locul lor vor fi plantati alti doi pomi

Adevărul Adevărul,
Arborii uscati din Bucuresti vor fi taiati. in locul lor vor fi plantati alti doi pomi

In sedinta Consiliului General, joi, a fost data o hotarare prin care s specifica faptul ca toti arborii uscati de pe domeniul public, dar si exemplarele in declin biologic din specia plop vor fi inventariati, pentru a fi taiati. continuă pe Adevărul

Toti arborii uscati si exemplarele in declin biologic din specia plop din Bucuresti vor fi taiati

Toti arborii uscati de pe domeniul public si exemplarele in declin biologic din specia plop din Bucuresti vor trebui inventariati, pentru a fi taiati, potrivit unei hotarari adoptate joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Comunitatea biciclistilor din Bucuresti anunta ca va continua protestele pana cand Primaria Capitalei va face piste pentru biciclete pe carosabil

Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti CBB) si Organizatia pentru Promovarea Transportului Alternativ in Romania OPTAR) au anuntat marti ca vor continua protestele in strada pana cand Primaria Capitalei va face piste pentru biciclete pe carosabil. La protestul organizat sambata trecuta de cele doua organizatii acestia au participat circa 8. 000 de biciclisti, potrivit datelor furnizate de acestia. OPTAR si CBB sustin in continuare crearea de benzi unice pentru transportul public, crearea de benzi pe calea rutiera pentru biciclisti si eliberarea trotuarelor pentru pietoni masini parcate, chioscuri) si chiar largirea acestora.

Vanzarile de smartphone-uri din China vor depasi 450 mil. unitati in 2014

Vanzarile de smartphone-uri din China, cea mai mare piata de profil din lume, vor creste anul urmator la peste 450 de milioane de unitati, cu peste 25% mai mult fata de nivelul de 360 de milioane de unitati estimat pentru acest an, potrivit firmei de.

IDC: Vanzarile de smartphone-uri din China vor depasi 450 de milioane de unitati in 2014

Vanzarile de smartphone-uri din China, cea mai mare piata de profil din lume, vor creste anul urmator la peste 450 de milioane de unitati, cu peste 25% mai mult fata de nivelul de unitati estimat pentru acest an, conform firmei de cercetare IDC.

Vanzarile de smartphone-uri din China vor depasi 450 de milioane de unitati in 2014

Vanzarile de smartphone-uri din China vor creste anul urmator la peste 450 de milioane de unitati, cu peste 25% mai mult fata de estimat pentru acest an. Cresterea puternica va fi sustinuta de acordarea de .

Bucuresti: Atentionarile meteo, blocajele in trafic, situatiile de urgenta din Capitala vor fi anuntate prin 36 de panouri

Atentionari meteorologice, blocajele in trafic, incendiile si alte situatii de urgenta din Capitala sunt anuntate de joi prin 36 de panouri amplasate pe arterele principale si in marile intersectii, mesajele de atentionare fiind afisate in 30 de secunde de la primirea acestora la ISU.

Doar pe patru din cinci santiere din Bucuresti se foloseste polistirenul recomandat pentru termoizolatii

Asociatia Poducatorilor de Polistiren Expandat din Romania ROMEPS) a demarat, in aceasta toamna, o monitorizare a lucrarilor de termoizolatii care se fac la blocurile din Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa.

Scoala Germana din Bucuresti inaugureaza noul sediu in prezenta ambasadorului Germaniei

Scoala Germana Bucuresti anunta ca inaugureaza noua cladire a scolii, in prezenta ambasadorului Germaniei in Romania, Werner Hans Lauk. Scoala Germana Bucuresti a fost infiintata in 2007, este acreditata oficial de Ministerul german al Afacerilor Externe si este membra a Asociatiei Scolilor Germane Internationale.

Expozitie de pasari si animale rare, in perioada 26-29 septembrie, la Piata Crangasi din Bucuresti

Cea de-a treia editie a Expozitiei de pasari si animale rare de genoteca va avea loc in perioada 26-29 septembrie in spatele Pietei Crangasi din sectorul 6 al Capitalei. Expozitia reuneste peste 300 de exponate, de la gaini si porumbei de rasa, pana la prepelite, papagali, pauni, chinchila, fazani, iepuri din rasele Cap de Leu si Urias German,Brahma, porcusori de Guineea, hamsteri si multe alte specii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )