Libnet.ro
UNICEF

16:30

ArcelorMittal Galati are nevoie deinvestitii de 100 milioane euro pentru modernizare

România Liberă România Liberă,
ArcelorMittal Galati are nevoie deinvestitii de 100 milioane euro pentru modernizare

Combinatul ArcelorMittal Galati are nevoie de investitii in valoare de 100 de milioane euro daca vrea sa ajunga la performantele unui combinat siderurgic modern, potrivit lui Ionel Bors, country manager pentru Romania al companiei. continuă pe România Liberă

Investitie pentru inovatie: ArcelorMittal Galati va aloca 100 de mil. euro pentru a deveni un combinat siderurgic modern

Pentru a ajunge la performantele unui combinat siderurgic modern, ArcelorMittal Galati ar trebui sa investeasca 100 de milioane de euro.

Investitii de 100 milioane de euro in energia verde, blocate in Brasov

Proiecte de productie a energiei verzi de 50 - 100 de milioane de euro din judetul Brasov sunt blocate deoarece investitorii asteapta sa vada ce se intampla cu legislatia in domeniu, a declarat, ieri, Jurgen Ludwig, directorul companiei Transfer de Tehnologie si Management TTM) Brasov, amintind ca la nivel national valoarea proiectelor puse in asteptare se ridica la doua miliarde de euro.

Am alocat peste 50 milioane euro pentru cadrele didactice

Peste 50 milioane euro vor fi acordate profesorilor, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane POSDRU), a anuntat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, intr-un comunicat trimis astazi redactiei.

Reconstructia estului Ucrainei va costa cel putin 670 milioane euro

Reconstructia regiunilor din estul Ucrainei, afectate de confictul separatist, va costa cel putin 11 miliarde grivne 670 milioane euro), a declarat ieri, in Bruxelles, vicepremierul ucrainean Vladimir Groisman, preluat de AFP.

Dumagas Transport SA achizitioneaza echipamente de 4,8 milioane euro

Dumagas Transport SA, firma de transport si logistica de pe piata din Romania, va avea din luna octombrie 60 de noi camioane MAN si 25 de semiremorci Schmitz ce vor completa cele 415 unitati proprii de transport, in urma unei investitii de 4,8 milioane euro, arata un comunicat al companiei remis redactiei.

Lego Romania, cu afaceri de 8,7 milioane euro anul trecut, a ajuns la patru magazine monobrand

Lego Romania, reprezentanta producatorului danez de jucarii Lego, cu afaceri de 8,7 milioane euro pe piata locala anul trecut, a ajuns la o retea de patru magazine monobrand in Romania, dupa deschiderea simultana de vineri a unitatilor din AFI Cotroceni si AFI Ploiesti.

Mircea Badea: Nu sunt doctor, dar bunul simt imi spune ca Traian Basescu are nevoie de niste perfuzii in cap

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei in emisiunea 100 de Minute, discursul sustinut joi de presedintele Traian Basescu. Eu nu am o opinie avizata, adica nu sunt un doctor cu certificat care sa.

Garantarea securitatii juridice si stimularea cresterii economice: de ce Europa are nevoie rapid de norme noi in materie de protectie a datelor

In prezent, consolidarea cresterii economice este prioritatea politica numarul unu a Europei. Este normal sa fie asa, avand in vedere situatia critica a milioane de cetateni, in principal tineri si someri, fara a mentiona necesitatea mentinerii competitivitatii pe scena mondiala. Reforma normelor UE in materie de protectie a datelor, propusa de Comisia Europeana, are un rol indispensabil in acest sens: va da un impuls extraordinar economiei digitale, reducand birocratia excesiva cu care se confrunta intreprinderile si consolidand, in acelasi timp, drepturile cetatenilor. Articol semnat de Martine Reicherts, comisarul UE pentru justitie, drepturi fundamentale si cetatenie).

Noi extrageri la Loto. Premiul cel mare depaseste 6,7 milioane de euro

Joi, 9 octombrie, au avut loc noi extrageri Loto, Loto 6/49, Loto 5/40, Joker, Noroc, Super Noroc si Noroc Plus. Report de peste 6,7 milioane euro la Loto 6/49 si de peste 3,7 milioane euro la Joker.

Cancescu, seful CJ Brasov, retinut de DNA pentru atribuire nelegala a contractelor si deconturi fictive de 19 milioane euro

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, retinut de DNA pentru ca a deturnat 19 milioane de euro prin decontari pentru lucrari ce nu au fost executate si pentru atribuirea nelegala a contractelor de achizitii publice.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )