Libnet.ro
UNICEF

10:15

ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ArcelorMittal ar putea achizitiona Ilva, cea mai mare otelarie din Europa

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, este unul din cele patru sau cinci grupuri interesate de achizitionarea celei mai mari otelarii din Europa, Ilva, a anuntat, luni, ministrul italian al Industriei, Federica Guidi, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

ADMITERE FACULTATE 2014 Universitatile care au cea mai mare concurenta. Examenele incep luni

Eliminarea examenului la ASE aproape a triplat numarul de candidati inscrisi, in timp ce universitatile cu traditie, inclusiv Medicina, au avut parte de scaderi la inscrierile din 2014. Mare parte din facultatile care selecteaza studentii pe baza de examen intra in saptamana de foc, altele au inceput chiar din weekend.

FOTO. Peste 5 candidati pe loc, la facultatile Academiei de Politie. Cea mai mare concurenta, la specialitatea Jandarmi

Concurenta acerba, anul acesta pentru locurile scoase la concurs de Academia de Politie. Aproape 3. 000 de candidati s-au inscris pe 603 locuri. Peste 800 de concurenti sunt fete, anunta Ministerul de Interne.

TITULARIZARE 2014 Peste 1.100 de persoane vor sa fie profesori titulari in judetul Cluj. Cea mai mare concurenta este la Engleza: 74 pe un loc

Luni, 21 iulie, proba scrisa a examenului de Titulatizare a fost sustinut, in judetul Cluj, de catre 1. 174 de candidati. Acestia concureza pentru 71 de posture titularizabile. De la examen au absentat 180 de persoane, desi si-au exprimat in scris intentia de a participa la acest examen.

MJ Maillis, cea mai performanta actiune de pe BVB

Actiunile MJ Maillis MJM) au marcat cea mai mare crestere de pe Bursa de Valori Bucuresti, in perioa and not;da 17 iunie-17 iulie 2014, de 51,85%, potrivit calculelor ziarului BURSA.

Curs BNR: Euro a ajuns la cel mai mare nivel al lunii iulie - 4,4488 lei

Euro a inceput saptamana in forta, potrivit cursului de schimb anuntat de BNR luni, ajungand la 4,4488 lei. Aceasta este cea mai mare valoare inregistrata de euro in cursul lunii iulie, euro apreciindu-se cu.

Euro, la cel mai mare nivel al lunii iulie: 4,4488 lei

Cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei BNR) a inceput saptamana in forta. Euro s-a apreciat cu 0,78 de bani si a juns la valoarea de 4,4488 lei, cea mai mare inregistrata in cursul lunii iulie, dupa ce vineri a scazut usor, cu 0,13 bani.

RBS: Ancheta privind manipularea cursului valutar - o problema mai mare decat scandalul Libor

Investigatia privind presupusa manipulare a pietelor de schimb valutar ar putea constitui o problema mai mare pentru banci decat scandalul referitor la manipularea dobanzii Libor, este de parere conducerea Royal Bank of Scotland Group Plc.

Descoperire incredibila! A fost observata cea mai indepartata zona a unei galaxii eliptice explorate vreodata

Telescopul Hubble a observat un halou la periferia galaxiei Alpha Centaur, aceasta fiind cea mai indepartata zona a unei galaxii eliptice explorate vreodata, dupa cum a informat marti Agentia Spatiala.

TOP Eurostat: Romania - a cincea cea mai mica datorie guvernamentala procentuala din UE

Romania avea o datorie guvenamentala de 39% din produsul intern brut, in lei, in trimestrul I al anului 2014, a cincea cea mai scazuta procentual din Uniunea Europeana, a informat, marti, Institutul european de statistica Eurostat. Potrivit sursei citate, datoria guvernamentala a Romaniei era de 247,921 miliarde de lei in trimestrul I al anului 2014, reprezentand 39% din PIB, in crestere usoara atat nominal cat si ca pondere in PIB fata de trimestrul I al anului 2013 precum si fata de trimestrul IV al anului 2013. Totusi, datoria guvernamentala a Romaniei ramane lejer sub limita de 60% din PIB, impusa de Tratatul de la Maastricht, unul dintre criteriile de aderare a tarii la zona euro.

Xiaomi MiBand cea mai ieftina bratara de fitness inlocuieste parola

Odata cu prezentarea lui Xiaomi Mi4, producatorul chinez a prezentat si o bratara de fitness, prima din istoria companiei. Xiaomi MiBand va costa doar 13 dolari pe site-ul oficial. MiBand nu este cea mai aratoasa sau cea mai inovatoare bratara inteligenta, dar Xiaomi se urca in vagonul purtabilelor. MiBand monitorizeaza diferite aspecte de sanatate si fitness si functioneaza ca un ceas cu alarma. Seful Xiaomi, Lei Jun, a mentionat ca, spre deosebnire de alte bratari inteligente, MiBand are o autonomie [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )