Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arde padurea in Parcul National Domogled-Valea Cernei. Pompierii din patru judete se lupta cu flacarile

Adevărul Adevărul,
Arde padurea in Parcul National Domogled-Valea Cernei. Pompierii din patru judete se lupta cu flacarile

O padure de pin, din apropierea Bailor Herculane, aflata in Parcul National Domogled-Valea Cernei, arde de vineri dupa-masa. continuă pe Adevărul

Caras- Severin: Incendiu de padure n Parcul National Domogled unde se afla pinul negru, o specie protejata

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, vineri, in Parcul National Domogled, la aproximativ 25 de kilometri de Baile Herculane, in judetul Caras- Severin, intr-o zona cu panta abrupta, dificil de intervenit. in aceasta zona creste pinul negru, o specie protejata de arbori, potrivit news. ro.

Incendiu de padure in Parcul National Domogled unde se afla pinul negru, o specie protejata

Un incendiu de vegetatie a izbucnit, vineri, in Parcul National Domogled, la aproximativ 25 de kilometri de Baile Herculane, in judetul Caras - Severin, intr-o zona cu panta abrupta, dificil de intervenit. in aceasta zona creste pinul negru, o specie protejata de arbori.

Cum a raspuns primarul Sectorului 1 ntrebarilor cititorilor HotNews: Nu voi mai permite tarabe si mici n Parcul Kiseleff / Vom monitoriza mirosurile din zona gropii de gunoi Rudeni / Nu mai avem contract pentru ntretinerea spatiilor vezi

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a declarat ca nu va mai permite tarabe si mici in Parcul Kiseleff, dupa ce a fost acuzat de un cititor ca a transformat zona intr-un balci. in ceea ce priveste faptul ca in ultimele luni spatiile verzi sunt tot mai neingrijite, edilul a declarat ca primaria nu mai are contract pentru intretinerea acestora, acum fiind in desfasurare licitatia pentru atribuirea unui nou acord-cadru. Pana atunci, de aceasta activitate se ocupa ADP, insa cu putini oameni. in ceea ce priveste reabilitarea termica, lucrarile la ultimele blocuri vor incepe in luna mai, a mai spus primarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )