Libnet.ro
UNICEF

10:46

Arestarea lui Sorin Oprescu ridica intrebari legate de costul real al anumitor lucrari publice, printre care si Arena Nationala

B1 B1,
Arestarea lui Sorin Oprescu ridica intrebari legate de costul real al anumitor lucrari publice, printre care si Arena Nationala

Retinerea lui Sorin Oprescu, prins ca ca a luat mita 25. 000 de euro, o transa dintr-o suma totala de 60. 000 de euro, ridica mai multe intrebari legate de costul real al lucrarilor publice contractate de. continuă pe B1

Ce spune Ponta despre arestarea lui Sorin Oprescu

Victor Ponta, premierul Romaniei, s-a declarat uluit de retinerea si arestarea primarului Capitalei, adaugand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu.

Moise Guran, despre arestarea lui Sorin Oprescu: in loc sa-ti dai demisia, tu ce faci doctore? Te-ai crezut mai destept decat procurorii care te pazeau ca pe butelie?

Jurnalistul Moise Guran comenteaza pe biziday arestarea preventiva a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, retinut de procurorii anticoruptie dupa ce ar fi primit mita 25. 000 de euro. Acesta scrie ca la.

Adrian Ursu: E foarte important ca procurorii sa elimine confuziile in arestarea lui Sorin Oprescu

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre oamenii.

Ce se va intampla cu Primaria Capitalei, dupa arestarea lui Sorin Oprescu

UPDATE- Situatie de avarie fara precedent in acest moment la Primaria Capitalei. Viceprimarul Dan Darabont PSD) a aratat ca PMB a ajuns intr-o situatie de avarie deoarece nu exista ordonator principal de.

Cum a ajuns DNA sa-l prinda cu banii marcati pe Sorin Oprescu sambata noaptea: primarul i-a cerut mituitorului sa-i dea banii, chiar daca acesta ceruse o amanare pentru ca ii murise bunicul

Procurorii DNA l-au prins sambata noaptea pe Sorin Oprescu cu bani marcati, despre care sustin ca provin dintr-o mita. Toata lumea s-a intrebat de ce sambata noaptea. Explicatia apare in referatul DNA pentru arestarea preventiva: Sorin Oprescu i-a cerut sambata dimineata presupusului mituitor sa-i aduca mita in aceeasi zi, la el acasa, desi omul sau de incredere ii spusese ca tocmai i-a murit bunicul.

REVISTA BLOGURILOR: Ce a declarat Sorin Oprescu in ultimul interviu inainte de a fi retinut

Pe blogurile de luni, citim un comentariu de Moise Guran despre arestarea lui Sorin Oprescu, ce a declarat primarul general al Bucurestiului cu cateva ore inainte de a fi retinut, dar si despre concertul sustinut de Filarmonica din Berlin in cadrul Festivalului George Enescu.

Cum a evitat Sorin Oprescu arestarea, pana acum, folosindu-se de tehnologie

Dinreferatul intocmit de procurori pentru arestarea lui Sorin Oprescuaflam cum acesta se folosea de tehnologie pentru a evita un flagrant. Una dintre cele mai importante stiri din ultimelezile este cea a arestarii lui Sorin Oprescu, acesta fiind acuzat de luare de mita. Mult mai interesant decat sumele uriase pe care acesta le incasa din diverse [] Cum a evitat Sorin Oprescu arestarea, pana acum, folosindu-se de tehnologie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

DNA cere arestarea preventiva a cinci persoane retinute in dosarul lui Sorin Oprescu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au cerut, luni, arestarea preventiva pentru cinci persoane retinute in dosarul de coruptie al primarului Capitalei, Sorin Oprescu, se arata intr-un comunicat.

DNA cere arestarea a cinci persoane, RETINUTE in dosarul lui Sorin Oprescu

Directorul general al Centrului Cultural al Palatelor Brancovenesti de la Portile Bucurestiului si alte patru persoane au fost retinute de procurorii anticoruptie in dosarul lui Sorin Oprescu, potrivit unui comunicat al DNA.

Cum anunta presa straina arestarea primarului Bucurestiului, Sorin Oprescu

Principalele agentii straine de presa anunta retinerea lui Sorin Oprescu, suspectat de coruptie, citand DNA si dezmintirile avocatului primarului Capitalei, informatie preluata de numeroase publicatii si.

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )