Libnet.ro
UNICEF

18:00

Arestul preventiv, prelungit pentru Elena Udrea si Alina Bica. Pana cand raman in Costa Rica

Adevărul Adevărul,
Arestul preventiv, prelungit pentru Elena Udrea si Alina Bica. Pana cand raman in Costa Rica

Fostul ministru Elena Udrea si fosta sefa DIICOT Alina Bica vor ramane in arest preventiv in Costa Rica pana la finalizarea procedurilor de extradare, anunta presa locala. continuă pe Adevărul

Elena Udrea si Alina Bica ramn n arest preventiv pna la finalizarea procedurii de extradare din Costa Rica

O instanta judiciara din Costa Rica a decis, luni, ca Elena Udrea si Alina Bica vor ramane in arest preventiv pana la finalizarea procedurii de extradare, informeaza presa locala.

Video Decizia CCR i poate salva pe Dan Sova, Constantin Nita, Elena Udrea si Alina Bica

Elena Udrea ar putea scapa de condamnare, la fel si Alina Bica, iar fostii ministri Dan Sova si Constantin Nita ar putea fi eliberati din inchisoare.

Politic show: Culisele receptiei de la Cotroceni. Ce semnale au dat Klaus Iohannis si Viorica Dancila; Decizia CCR i poate salva pe Dan Sova, Constantin Nita, Elena Udrea si Alina Bica; Tnara care a scris Balada lui Dragnea, ruga de Centenarul Romniei: I

Dancila ii cere presedintelui Iohannis sa fie mai atent la declaratii: Sa incerce sa puna in practica acel consens, eu sunt de acord ca nu totul este perfect. Premierul Viorica Dancila spune ca presedintele. Codrin Stefanescu bate toba cu amnistia si gratierea: Suntem foarte aproape de final / Dancila neaga din nou: Nu exista niciun proiect, vom avea sarbatori linistite. Secretarul general interimar al PSD, Codrin Stefanescu, declara.

Elena Udrea si Alina Bica afla daca raman in arest in Costa Rica

Soarta Elenei Udrea se judecadin clipa in clipa. Astazi expira mandatul de arestare preventiva, emis acum doua luni, pentru ea si Alina Bica. Procuratura din Costa Rica a cerut prelungirea acestei.

Elena Udrea si Alina Bica raman in arest in Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica vor ramane in continuare in inchisoare, dupa ce instanta din Costa Rica a decis prelungirea masurii arestului preventiv. Aceasta decizie vine dupa ce procurorii au.

Costa Rica: Mandatele de arestare preventiva pentru Elena Udrea si Alina Bica au fost prelungite

Autoritatile din Costa Rica au dispus prelungirea mandatului de arestere preventiva emis pe numele Elenei Udrea. Aceasta decizie vine dupa ce procurorii au solitictat prelungirea mandatului initial de 2 luni.

Elena Udrea, in pericol in inchisoare? Informatii de ultima ora din Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica ar fi in pericol in inchisoarea din Costa Rica. Surse din Costa Rica au dezvaluit ca doua femei ar fi fost omorate in inchisoarea unde sunt incarcerate Udrea si Bica, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )