Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, in pericol in inchisoare? Informatii de ultima ora din Costa Rica

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, in pericol in inchisoare? Informatii de ultima ora din Costa Rica

Elena Udrea si Alina Bica ar fi in pericol in inchisoarea din Costa Rica. Surse din Costa Rica au dezvaluit ca doua femei ar fi fost omorate in inchisoarea unde sunt incarcerate Udrea si Bica, scrie. continuă pe Antena3

SOC la PRO TV! Florin Busuioc a disparut din SPITAL! Apel de ULTIMA ORA! Din pacate...

Noi detalii despre starea de sanatatea a lui Florin Busuoic au iesit la iveala. Celebrul prezentator s-a intors acasa si se afla in perioada de recuperare dupa operatia din data de 7 noiembrie, cand a.

Informatii de ULTIMA ORA despre indragita ANDREEA MARIN: Da, din pacate e vorba despre OPERATIA acesteia la COLOANA...

Andreea Marin a trecut cu bine peste operatia la coloanasuferita saptamana trecuta. La cateva zile de la externare, ea a tinut sa-si linisteasca prietenii, printr-un mesaj pe contul de.

ULTIMA ORA! Printre marinarii capturati de rusi in Marea Azov este si un tanar din Chisinau

Informatii noi despre conflictul ruso-ucrainean. Printre marinarii capturati de rusi este si un tanar din Chisinau. Unul dintre militarii ucraineni sechestrati de catre Federatia Rusa dupa.

Macel la EXATLON! GIANI KIRITA s-a prabusit! Se lasa cu PUMNI! DECIZIE de ultima ora privind emisiunea (FOTO)

Se incinge lupta la Exatlon! Giani Kirita a devenit din nou tinta criticilor pe Instagram dupa ultima fotografie publicata pe retelele de socializare. Fostul dinamovist este atacat de fanii virtuali pentru.

Tehnologie de ultima ora in domeniul oncologiei, la Timisoara. Cancer depistat prin ADN-uri tumorale din sange. Pot sa spun clar daca are un inceput de cancer

OncoGen a reusit sa atraga acum 2,3 milioane de euro, printr-un proiect transfrontalier Romania-Serbia, pentru achizitionarea unor echipamente de ultima generatie.

Tehnologie de ultima ora in domeniul oncologiei, la Timisoara. Cancer depistat prin AND-uri tumorale din sange. Pot sa spun clar daca are un inceput de cancer

OncoGen a reusit sa atraga acum 2,3 milioane de euro, printr-un proiect transfrontalier Romania-Serbia, pentru achizitionarea unor echipamente de ultima generatie.

Modificare de ultima ora a varstei de pensionare in Romania: Din pacate trebuie sa aduci rapid acest document

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, un proiect de lege care le da medicilor posibilitatea sa se retraga din activitate, la cerere, la varsta de 67 de ani, fara a li se afecta insa dreptul de a beneficia de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )