Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arges: Trei persoane ranite, intre care una in stare grava, dupa ce doua masini s-au ciocnit

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Arges: Trei persoane ranite, intre care una in stare grava, dupa ce doua masini s-au ciocnit

Trei persoane au fost ranite, intre care si un adolescent de 15 ani care a fost transportat la spital, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs in orasul argesean Topoloveni, dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal. continuă pe Wall-Street Ro

ACCIDENT rutie rteribil in Topoloveni: Trei persoane ranite, intre care una in stare grava.

Trei persoane au fost ranite, intre care si un adolescent de 15 ani care a fost transportat de urgenta la spital, in noaptea de sambata spre duminica, in urma unui accident produs in Topoloveni Arges), dupa ce doua masini s-au ciocnit frontal, titreaza MEDIAFAX.

Sapte medalii pentru Romania la Campionatul European Wako de kickbox, intre care si una de aur

Romania a castigat sapte medalii, dintre care una de aur si sase de bronz, la Campionatul European WAKO de kickbox, organizat in premiera la Bucuresti, informeaza Mediafax. Amansio Paraschiv a fost singurul.

Prahova: DN1 este blocat complet din cauza unui accident cu patru masini, intre care doua tiruri.

Drumul national 1 este complet blocat, joi seara, intre localitatile prahovene Breaza si Comarnic, din cauza unui accident petrecut in dreptul unei benzanarii, in care au fost implicate patru masini, doua TIR-uri si doua autoturisme, trei persoane fiind ranite, transmite corespondentul Mediafax. Conform primelor informatii furnizate de Politia Prahova, accidentul s-a petrecut pe tronsonul drumului national 1 cuprins intre Ploiesti si Brasov, in dreptul unei benzinarii. Potrivit politistilor, .

UPDATE. Prahova: DN1 este blocat complet din cauza unui accident cu patru masini, intre care ...

Doua dintre persoanele ranite in accidentul petrecut, joi seara, pe DN1, intre localitatile prahovene Breaza si Comarnic, in care au fost implicate trei masini, doua autoturisme si o autoutilitara, au fost transportate la spital cu mai multe traumatisme, informeaza Mediafax. Potrivit politistilor rutieri, in urma accidentului in care au fost implicate trei autovehicule au fost ranite patru persoane, una dintre victime suferind fracturi la ambele picioare si un traumatism toracic, iar .

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1902 seconds )