Libnet.ro
UNICEF

09:45

Armata americana a anuntat Irakul ca isi pregateste retragerea trupelor

Adevărul Adevărul,
Armata americana a anuntat Irakul ca isi pregateste retragerea trupelor

SUA a notificat Irakul ca pregateste retragerea trupelor sale din Irak in urmatoarele zile si saptamani. Nu exista o confirmare oficiala din partea Washingtonului,potrivit Digi 24 care citeaza AFP. continuă pe Adevărul

Armata americana anunta Irakul ca se repozitioneaza in vederea unei retrageri

Armata americana l-a anuntat luni seara pe numarul doi al comandamentului militar irakian ca repozitioneaza fortele coalitiei anti-jihadiste in vederea unei retrageri din Irak de maniera securizata si eficienta, potrivit unei scrisori a carei copii a fost consultata de AFP.

Premierul interimar irakian: Retragerea trupelor SUA tine de competenta Irakului

Premierul interimar irakian a declarat luni ca retragerea trupelor SUA din Irak tine de competenta Irakului, dupa ce parlamentul de la Bagdad a solicitat in ajun ca trupele straine sa paraseasca aceasta tara din Orientul Mijlociu, potrivid dpa.

Hezbollah - Armata americana va plati pretul pentru asasinarea generalului Soleimani

Seful Hezbollahului libanez, Hassan Nasrallah, a avertizat ca armata americana va plati pretul pentru ca l-a ucis pe generalul iranian Qassem Soleimani si pe un inalt comandant irakian intr-un atac care a avut loc vineri la Bagdad, relateaza AFP.

Nastase isi pregateste revenirea in politica: inca un gest precum retragerea decoratiei s-ar putea sa ma aduca din nou la televizor

Fostul premier Adrian Nastase a vorbit joi seara despre o posibila revenire a sa in politica, afirmand ca o varianta favorabila ar fi finalul anului viitor, alta ar fi 2021. Cu toate asta, revenirea acestuia ar putea fi grabita daca presedintele Klaus Iohannis va face inca un gest ca retragerea decoratiei.

SUA: Departamentul de Stat cere Irakului sa revina asupra intentiei de a cere retragerea trupelor straine

Statele Unite sunt dezamagite de decizia parlamentului de la Bagdad de duminica, ce recomanda retragerea tuturor trupelor straine de pe teritoriul sau, dupa uciderea vineri a comandantului militar iranian Qassem Soleimani si a unui lider apartinand unei militii irakiene, informeaza Reuters citand Departamentul de Stat.

Parlamentul irakian cere oficial guvernului retragerea trupelor straine

Parlamentul irakian a votat duminica o rezolutie prin care cere guvernului de la Bagdad sa puna capat prezentei trupelor straine in Irak si sa ia masuri pentru ca aceste trupe sa nu mai foloseasca in nicio circumstanta teritoriul, apele si spatiul aerian ale Irakului, transmite agentia Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )