Libnet.ro
UNICEF

23:45

Armata turca ataca pozitiile kurzilor din Siria, dupa ce SUA a anuntat ca le retrage sprijinul

Antena3 Antena3,
Armata turca ataca pozitiile kurzilor din Siria, dupa ce SUA a anuntat ca le retrage sprijinul

Fortele militare ale Turciei au atacat pozitii ale rebelilor kurzi in nordul Siriei, in seara zilei de joi, dupa ce acestia au refuzat sa se retraga spre est, informeaza vineri dimineata. continuă pe Antena3

Turcia loveste pozitii ale ISIS si ale kurzilor din Siria

Turcia a bombardat obiective Stat Islamic ISIS) din nordul Siriei, pe fondul informatiilor ca rebelii sirieni se pregatesc sa lanseze o ofensiva impotriva grupului jihadist. Artileria turca a lovit pozitii ISIS precum si tinte kurde ale militiei YPG din orasele Jarablus si Manbij.

John Kerry si Serghei Lavrov au discutat despre finalizarea unui acord privind conflictul din Siria

Rusia si Statele Unite spera sa ajunga la un acord care sa puna capat confruntarilor din Siria intre serviciile de securitate si grupurile rebele nonteroriste care lupta contra Administratiei Bashar al-Assad. Un astfel de acord ar putea deschide calea unei tranzitii politice pentru a pune capat conflictului de cinci ani din Siria.

Subiectele zilei:Declaratia lui Ponta despre cozile la vot in Diaspora, subiect de bascalie pentru romanii din toata lumea;O bomba cu ceas pentru societate. De ce n-a fost in stare statul sa rezolve, in zece ani, o problema pentru care Romania risca sanc

Armata turca ataca pozitii teroriste si ale militiilor kurde, in nordul Siriei. Armata turca a lansat, luni dupa-amiaza, obuze de artilerie spre pozitii ale retelei. Reuniunea de la Ventotene raneste societatile iesite din comunism. Liderii europeni s-au intalnit intr-un loc simbolic pentru ideile federalismului european: insula Ventotene, acolo unde comunistul Altiero Spinelli a.

Protest in fata unei banci din Romania, dupa ce oamenii s-au trezit peste noapte fara bani in conturi

Zeci de oameni au luat cu asalt filiala din orasul Zlatna a CEC Bank, dupa ce doua angajate au sustras sume mari de bani din conturile unor clienti. Oamenii au dorit sa isi verifice banii, iar unii au vrut s?.

Sedinta din vestiar dupa calificarea in grupele Champions League. Cum au sarbatorit Claudiu Keseru si colegii victoria de marti seara (VIDEO + FOTO)

Claudiu Keseru a avut un cuvant greu de spus in meciul de marti seara dintre echipa sa, Ludogorets si Viktoria Plzen, din returul play-off-ului Champions League. Dupa ce a intrat in minutrul 76.

Presedintele FR Atletism, analize medicale amanuntite intr-o clinica din Germania, dupa revenirea de la Rio

Presedintele Federatiei Romane Atletism, Sandu Ion, a acuzat stari de rau la revenirea de la Jocurile Olimpice de la Rio. Acesta se afla in acest moment internat intr-o clinica din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )