Libnet.ro
UNICEF

06:15

Armata vrea sa ia Steaua de la Gigi Becali si sustine ca detine palmaresul

Online Sport Online Sport,
Armata vrea sa ia Steaua de la Gigi Becali si sustine ca detine palmaresul

Florin Talpan, locotenent-colonel pe probleme juridicein cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a declarat marti seara ca Ministerul Apararii Nationale este dispus sa preia inapoi echipa de fotbal Steaua de la Gigi Becali. continuă pe Online Sport

Armata vrea sa ia Steaua de la Gigi Becali: S-a dovedit a fi de rea credinta

Florin Talpan, locotenent-colonel pe probleme juridicein cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a declarat marti seara ca Ministerul Apararii Nationale este dispus sa preia inapoi echipa de fotbal Steaua de la Gigi Becali.

Armata vrea sa ia Steaua de la Gigi Becali: S-a dovedi a fi de rea credinta

Florin Talpan, locotenent-colonel pe probleme juridicein cadrul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a declarat marti seara ca Ministerul Apararii Nationale este dispus sa preia inapoi echipa de fotbal Steaua de la Gigi Becali.

Gigi Becali anunta ca vrea sa plece la o rivala din Liga 1

La o zi dupa ce anunta ca este dispus sa cedeze Steaua celor de la Armata fara niciun ban in schimb, Gigi Becali a dezvaluit si o alta latura a planului sau.

Gigi Becali il ataca pe juristul Armatei: Pai eu vorbesc cu Talpan? Asa il trimit si eu pe Lutu la negocieri cu ministrul

Gigi Becali a reactionat vehement la adresa juristului Ministerului Apararii Nationale, Florin Talpan, dupa ce acesta a afirmat intr-o emisiune televizata ca institutia pe care o reprezinta este gata sa preia echipa de fotbal Steaua din mainile actualului patron.

Gigi Becali raspunde la planul Armatei de a reinfiinta sectia de fotbal

Gigi Becali, patronul a ceea ce numim astazi Steaua, a raspuns duminica seara planului Ministerului Apararii Nationale de a reinfiinta sectia de fotbal si de a inscrie o echipa in Liga a 4-a din sezonul urmator.

Gigi Becali vrea sa cedeze Steaua MApN-ului si sa investeasca la Petrolul

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca este dispus sa cedeze echipa de fotbal Ministerului Apararii Nationale, in anumite conditii, si ca i-ar placea sa investeasca la gruparea Petrolul Ploiesti.

Gigi Becali nu mai merge la Astra. Vrea mai aproape de Bucuresti

La o zi dupa ce anunta ca in iarna ar putea ajunge la Astra Giurgiu alaturi de 7-8 jucatori de la Steaua, Becali a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca vrea mai aproape de Bucuresti.

Gigi Becali, dispus sa cedeze Steaua MApN-ului si sa investeasca la Petrolul: Campion in fiecare an, Liga Campionilor cand vrea Dumnezeu

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca este dispus sa cedeze echipa de fotbal Ministerului Apararii Nationale, in anumite conditii, si ca i-ar placea sa.

Gigi Becali: Palmaresul Stelei nu are cum sa ramana la Armata

Gigi Becali vrea sa renunte la Steaua, dupa ce Ministerul Apararii a anuntat ca va reinfiinta sectia de fotbal. intr-o conferinta de presa sustinuta marti, Becali a prezentat mai multe de.

Gigi Becali declara razboi Stelei si isi anunta plecarea de la echipa: Vreau sa retrogradeze

Gigi Becali e pe picior de plecare de la Steaua, dupa ce echipa a ratat prezenta in cupele europene, dar si in contextul in care Armata a anuntat ca va inscrie o echipa in Liga a IV-a. Becali spune ca vrea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )