Libnet.ro
UNICEF

01:05

Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revolutia energiei verzi. Nu putem sa nu facem nimic in timp ce oamenii se imbolnavesc si mor, desi stim ca exista si o alta cale (VIDEO)

B1 B1,
Arnold Schwarzenegger, mesaj pentru Donald Trump: Un singur om nu poate opri revolutia energiei verzi. Nu putem sa nu facem nimic in timp ce oamenii se imbolnavesc si mor, desi stim ca exista si o alta cale (VIDEO)

Fostul guvernator al statului California, Arnold Schwarzenegger, a avut o reactie ferma dupa ce Donald Trump a anuntat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbarile climatice. Cunoscutul actor. continuă pe B1

Emmanuel Macron, mesaj pentru Donald Trump: Make our planet great again!

Presedintele francez Emmanuel Macron i-a transmis omologului sau american mesajul Make our planet great again!, parafrazand sloganul lui Donald Trump din campania electorala, Make America great again!, dupa anuntul liderului de la Casa Alba privind retragerea Statelor Unite din acordul climatic de la Paris, relateaza AFP.

Lovitura pentru Donald Trump! Fostul director al FBI, audiat in investigatia privind ingerinta Rusiei in alegeri

Fostul director al FBI, James Comey, demis recent de presedintele Donald Trump, va fi audiat pe 8 iunie de Senatul american in cadrul investigatiei privind presupusele ingerinte ale Rusiei in campania.

Juncker, avertisment pentru Donald Trump: UE va bloca orice incercare a SUA de a obtine acorduri comerciale bilaterale cu statele membre

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a amenintat Administratia Donald Trump ca va bloca orice tentativa a Statelor Unite de a obtine acorduri comerciale bilaterale cu state individuale din Uniunea Europeana.

COVFEFE - Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a publicat un text neinteligibil (FOTO)

Covfefe -Donald Trump s-a facut de ras din nou intr-un mesaj pe Twitter. Presedintele american a transmis un mesaj neinteligibil Presedintele american Donald Trump a devenit tinta glumelor din nou.

Donald Trump ataca Germania intr-un mesaj postat pe Twitter

Liderul Casei Albe, Donald Trump, a criticat marti Germania pentru nivelul excedentului comercial in relatia cu SUA, dar si pentru cel al cheltuielilor militare, o reactie ce vine dupa ce cancelarul federal german, Angela Merkel, a pus duminica sub semnul indoielii calitatea Statelor Unite de aliat de incredere al Europei, releva Reuters.

Un mesaj enigmatic postat de Donald Trump pe Twitter a devenit viral: In ciuda presei constant negative covfefe

Presedintele american Donald Trump a introdus intr-un tweet postat marti seara un cuvant, covfefe, care a devenit rapid subiectul numarul unu de conversatie pe retelele sociale.

FOTO. Donald Trump, din nou tinta glumelor pe Internet, dupa o postare neinteligibila pe Twitter. Glumele cu covfefe s-au tinut lant

Presedintele american Donald Trump a ajuns din nou tinta glumelor pe Twitter, dupa ce a postat pe reteaua de socializare un mesaj neinteligibil.

Bila alba pentru presedintele Donald Trump

Pe 9 iunie va fi primit, la Casa Alba, de presedintele SUA, Donald Trump, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Administratia prezidentiala i-a pregatit lui Iohannis un plan concret, de discutat la anuntata intrevedere la nivel inalt, privind concretizarea interesului national al Romaniei, in urmatorii ani ai prezentei lui Trump in Biroul Oval?.

Romania a depus joi instrumentul de ratificare a Acordului de la Paris, in aceeasi zi in care Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din acord

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a depus instrumentul de ratificare a Acordului de la Paris privind schimbarile climatice, in prezenta secretarului general adjunct pentru Afaceri Juridice al ONU, Miguel de Serpa Soares, pe data de 1 iunie, in aceeasi zi in care presedintele american Donald Trump a anuntat retragerea Statelor Unite din acord, anunta MAE roman, intr-un comunicat.

Cum explica Donald Trump retragerea din acordul privind schimbarea climatica

Presedintele american Donald Trump a vorbit joi cu mai multi lideri ai lumii pentru a le explica personal decizia sa de a se retrage din acordul de la Paris privind schimbarea climatica, a informat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )