Libnet.ro
UNICEF

07:15

Arsenie Boca produce milioane de euro pe an

Antena3 Antena3,
Arsenie Boca produce milioane de euro pe an

O estimare arata ca numai din pelerinajele organizate de firme de turism si din incasarile hotelurilor din zona Prislop fenomenul Arsenie Boca produce cel putin 15 milioane de euro pe an. Acestea sunt efectele. continuă pe Antena3

FOTO Cum au militarizat maicutele manastirea parintelui Arsenie Boca: Nu aveti voie sa atingeti crucea cu mainile, cu florile sau cu alte obiecte

Ziua Sfantului Ioan de la Prislop a adus circa 10. 000 de pelerini la manastirea din Tara Hategului, unde a vietuit calugarul si unde se afla locul de veci al parintelui Arsenie Boca. Maicutele au luat masuri pentru a-i disciplina pe credinciosi.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei serviciilor si balantei veniturilor secundare.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei serviciilor si balantei veniturilor secundare, informeaza un comunicat de presa.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei.

Primaria Sectorului 3 anvelopeaza 100 de blocuri cu aproape 30 milioane euro

Primaria Sectorului 3 din Bucuresti a atribuit un numar de cinci contracte pentru reabilitarea termica a 103 blocuri, valoarea lucrarilor fiind de 124 milioane de lei 28,1 milioane euro), potrivit datelor publicate pe SEAP.

Fermierii nostri vor primi peste 11 milioane euro de la CE

Fermierii din tara noastra vor beneficia de un sprijin de 11,1 milioane de euro de la Comisia Europeana CE), din totalul de 500 de milioane de euro - fondul aprobat de CE pentru sprijinirea fermierilor europeni.

Renault a investit peste 20 milioane euro in infrastructura informatica din Romania

Grupul francez Renault, proprietarul Dacia, a investit in infrastructura informatica din Romania peste 20 de milioane de euro, ritmul anual al investitiilor fiind in prezent de 1,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa.

Lichiditate de 0,8 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 3. 738 lei 804. 556 euro).

Contract de aproape 14 milioane de euro atribuit de Ministerul Sanatatii: O asociere condusa de HP, avand printre subcontractanti pe SIVECO, va face un sistem IT de telemedicina in zonele rurale fara acces la servicii medicale

Asocierea formata din Hewlett-Packard Romania, Provus Service Provider, ST Romania, avand ca subcontractanti pe Siveco Romania, Quantrio Consulting si Avangarde Medical, va implementa in urmatoarele sase luni un sistem informatic de telemedicina pentru zonele rurale care nu au acces la servicii specializate de ingrijire medicala. Contractul, in valoare de aproape 14 milioane euro, finantat din fonduri UE nerambursabile si fonduri bugetare, a fost castigat in urma unei licitatii deschise organizate de Ministerul Sanatatii, fiind atribuit in data de 14 septembrie, conform datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Vezi in articol care sunt firmele care au mai depus oferte si cum va functiona sistemul.

Ministerul Agriculturii va aloca 145 milioane euro pentru reabilitarea infrastructurii de irigatii

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anuntat ca Ministerul Agriculturii va aloca 145 de milioane de euro pentru reabilitarea infrastructurii principale de irigatii. Acesta a precizat ca prioritatea statului.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )