Libnet.ro
UNICEF

23:00

Renault a investit peste 20 milioane euro in infrastructura informatica din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Renault a investit peste 20 milioane euro in infrastructura informatica din Romania

Grupul francez Renault, proprietarul Dacia, a investit in infrastructura informatica din Romania peste 20 de milioane de euro, ritmul anual al investitiilor fiind in prezent de 1,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

GRUPUL RENAULT INVESTITIE DE PESTE 20 DE MILIOANE DE EURO IN INFRASTRUCTURA IT DIN ROMANIA

Operatiunile Grupului Renault Romania sunt sustinute de una dintre cele mai ample infrastructuri informatice din Europa, fara de care activitatea industriala, logistica si comerciala nu ar fi posibila.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei serviciilor si balantei veniturilor secundare, informeaza un comunicat de presa.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei.

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar, potrivit Agerpres. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, anul scolar 2015 - 2016 are 36 de saptamani de cursuri, insumand 175 de zile lucratoare.

Administratorul unei firme din Arad, cercetat pentru evaziune fiscala de peste 18 milioane de lei

Administratorul unei firme din Arad este cercetat penal pentru evaziune fiscala de peste 18 milioane de lei, care a fost descoperita in urma unei inspectii fiscale de rutina facuta de ANAF, transmite corespondentul Mediafax .

Lichiditate de 2,7 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 11. 511 lei 2. 869 euro).

Lichiditate de 1,5 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6. 101 lei 1. 764 euro).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )