Libnet.ro
UNICEF

23:45

Fermierii nostri vor primi peste 11 milioane euro de la CE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fermierii nostri vor primi peste 11 milioane euro de la CE

Fermierii din tara noastra vor beneficia de un sprijin de 11,1 milioane de euro de la Comisia Europeana CE), din totalul de 500 de milioane de euro - fondul aprobat de CE pentru sprijinirea fermierilor europeni. continuă pe Ziarul Bursa

Renault a investit peste 20 milioane euro in infrastructura informatica din Romania

Grupul francez Renault, proprietarul Dacia, a investit in infrastructura informatica din Romania peste 20 de milioane de euro, ritmul anual al investitiilor fiind in prezent de 1,5 milioane de euro, informeaza un comunicat de presa.

Fermierii romani vor primi de la Comisia Europeana compensatii de 11,1 milioane de euro pentru atenuarea efectelor secetei

Romania va primi de la Comisia Europeana compensatii de 11,1 milioane de euro pentru fermierii care au fost afectati de seceta si de scaderea pretului la carne de porc si lapte, potrivit unui program prezentat,.

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar

Peste trei milioane de elevi si prescolari incep luni cursurile noului an scolar, potrivit Agerpres. Potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, anul scolar 2015 - 2016 are 36 de saptamani de cursuri, insumand 175 de zile lucratoare.

Cea mai scumpa casuta de papusi din lume: costa peste 7 milioane de euro si contine aproximativ 10.000 de obiecte de decor

Cea mai scumpa casuta de papusi din lume, care valoreaza peste 7. 5 milioane de euro, va fi expusa public pentru prima data. O artista specializata in miniaturi a lucrat la acest proiect timp de 13 ani.

Veste buna pentru angajatii Primariei Generale. Cand isi vor primi salariile RESTANTE

Toti angajatii din subordinea Primariei Capitalei isi vor primi primi salariile cel tarziu la inceputul saptamanii viitoare, iar angajatii aparatului propriu al Primariei Capitalei pana la sfarsitul acestei saptamani.

Angajatii din Primaria Capitalei isi vor primi salariile restante

Angajatii din Primaria Capitalei isi vor primi salariile restante pana vineri. Este vorba despre 1. 300 de persoane care nu au incasat inca salariul pe august, dar si alte 3. 600 care lucreaza la RADET si au.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei serviciilor si balantei veniturilor secundare.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei serviciilor si balantei veniturilor secundare, informeaza un comunicat de presa.

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat la sapte luni un deficit de 347 milioane euro, comparativ cu 997 milioane euro in perioada similara din 2014, in conditiile reducerii deficitului veniturilor primare, al majorarii excedentelor balantei.

Primaria Sectorului 3 anvelopeaza 100 de blocuri cu aproape 30 milioane euro

Primaria Sectorului 3 din Bucuresti a atribuit un numar de cinci contracte pentru reabilitarea termica a 103 blocuri, valoarea lucrarilor fiind de 124 milioane de lei 28,1 milioane euro), potrivit datelor publicate pe SEAP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )