Libnet.ro
UNICEF

01:05

Artist din Mangalia, ridicat de jandarmi la protestele din fata Guvernului. La Constanta, colindul protestatar a rasunat in intersectiile orasului

Adevărul Adevărul,
Artist din Mangalia, ridicat de jandarmi la protestele din fata Guvernului. La Constanta, colindul protestatar a rasunat in intersectiile orasului

Grupul de manifestanti continua protestele la Constanta, demonstrand impotriva exploatarii Rosiei Montana, a explorarii gazelor de sist, precum si a guvernantilor care voteaza legi in propriul interes. La Bucuresti, un protestatar venit din Mangalia a fost ridicat duminica de jandarmi din fata Guvernului. continuă pe Adevărul

Un barbat a incercat sa isi dea foc in fata Guvernului

Un barbat a incercat sa isi dea foc in fata Guvernului. Acesta a fost urcat, insa, cu forta in duba jandarmeriei si ulterior a ajuns la sectia 1 de Politie.

Un barbat a incercat sa isi dea foc in fata Guvernului

Un barbat a incercat, duminica, sa isi dea foc in fata Guvernului, relateaza B1 TV. Potrivit jandarmilor, barbatul se afla in afara oricarui pericol, fiind prins si dus la politie pentru audieri.

PROTEST. Un barbat a vrut sa-si dea foc in fata Guvernului.

Un barbat a fost imobilizat si dus de jandarmi, la politie, dupa ce si-a confectionat o torta dintr-o carpa si a amenintat ca-si da foc. Incidentul s-a produs, duminica dupa-amiaza in Piata Victoriei, in aproperea cladirii Guvernului. Erau patru persoane, in Piata Victoriei, un barba a luat o carpa, a imbibat-o cu o substanta inflamabila, si i-a dat foc. Toate cele patru persoane au fost duse la politie pentru audieri, a declarat pentru Romania Libera Georgian Enache, purtatorul de cuvant .

Cum manipuleaza USL protestele fata de amnistie si gratiere. Zece manipulari terifiante

Masinaria de propaganda aPSD-ului si a umbreleiUSLa atins in aceste zile apogeul creativitatii, cu modificarile din Codul Penal, cu amnistia si gratierea.

Miscarea Populara a protestat, ieri, in fata Guvernului, impotriva abuzurilor USL

Aproximativ 1. 500 de persoane au participat, ieri, in Piata Victoriei, la un protest organizat de Miscarea Populara, impotriva abuzurilor USL, informeaza sursele de presa. Potrivit organizatorilor, prin modificarile aduse Codului Penal, USL continua obiectivele loviturii de stat de anul trecut. Protestatarii au cerut demisia guvernului Ponta, dizolvarea Parlamentului si alegeri anticipate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )