Libnet.ro
UNICEF

08:45

ASA E iN ROMANIA! Cel mai votant dintre votanti, dedicatie pe ritmuri de acordeon pentru politicieni (VIDEO)

B1 B1,
ASA E iN ROMANIA! Cel mai votant dintre votanti, dedicatie pe ritmuri de acordeon pentru politicieni (VIDEO)

Discutii despre politica si politicieni duminica in buricul targului. in Piata Obor, mai multi bucuresteni au fost luati la intrebari despre asteptarile de la viitorul legislativ de. continuă pe B1

Romania, tot mai aproape de a avea un premier condamnat penal. Dragnea, despre propunerea PSD de prim-ministru: Nu am zis inca nu la varianta Dragnea

Anul 2017 este cel mai potrivit pentru modificarea Constitutiei, a declarat Liviu Dragnea, dupa ce PSD a castigat alegerile parlamentare. El a mai spus ca Vasile Dincu nu este luat in calcul pentru.

Coproductia romaneasca Toni Erdmann, cel mai bun film la premiile Oscar europene (VIDEO)

Coproductia Germania-Austria-Romania, Toni Erdmann, a castigat premiul pentru cel mai bun film european al anului in cadrul galei Premiilor Academiei Europene de Film EFA), un fel de.

Cel mai lung tunel din lume, deschis traficului in Elvetia INFOGRAFIE

Cel mai lung tunel din lume, construit in Elvetia si destinat facilitarii schimburilor comerciale intre nordul si sudul Europei, a fost deschis traficului duminica, au informat Caile Ferate Federale Elvetiene, citate de AFP.

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis traficului in Elvetia (VIDEO)

Cel mai lung tunel din lume a fost deschis, duminica, in Elvetia. Acesta are o lungime de 57 de kilometri, este construit intre Zurich si Lugano si este destinat mai ales schimburilor comerciale.

Stirile false sunt asemenea unei epidemii. Hillary Clinton reactioneaza fata de cel mai dezbatut subiect al momentului

Hillary Clinton este de parere ca stirile false reprezinta o epidemie cu consecinte in lumea reala si ca problema trebuie rezolvata pentru a proteja democratia americana. Este clar ca asa-numi.

Cel mai prost interlop. Un raket s-a dat de gol dupa ce s-a ofticat la telefon ca cineva ii fura din bani. Niciodata nu am ajuns acasa cu atata cat iese pe calculator

O retea transfrontaliera de tigari a fost destructurata de DIICOT dupa ce oamenii legii au interceptat mai multe conversatii compromitatoare purtate de membrii gruparii. Una dintre discutiile incriminatorii a surprins supararea unuia dintre membri, care s-a plans la telefon ca cineva ii fura din bani.

Omul de Cro-Magnon, cel mai inteligent om modern: Studiu revolutionar publicat de romanul Constantin Cretan intr-o prestigioasa publicatie stiintifica din Occident

Premiera pentru cercetarea romaneasca, dar si pentru cea internationala. Un roman a publicat intr-una dintre cele mai apreciate reviste internationale de profil un studiu revolutionar, despre.

Cati senatori si cati deputati vom alege duminica, 11 decembrie. Ce judete vor fi cel mai bine reprezentate in Parlament

Populatia Romaniei urmeaza sa aleaga, prin votul programat duminica, 11 decembrie, un numar de 464 de parlamentari, dintre care 136 de senatori si 328 de deputati.

Cel mai bun ciolan de porc la cuptor

Ciolanul de porc este una dintre cele mai bune retete clasice cu care ii poti incanta pe cei din familie, la ocaziile speciale si la mesele festive.

Cel mai puternic motiv pentru care votez si pentru care ar trebui sa o facem toti

Nu votez doar pentru ca in ultimele saptamani am auzit obsesiv ca tinerii au datoria si responsabilitatea sa schimbe Romania. La asta ar trebui sa muncim toti, in fiecare zi. Votez pentru ca altfel nu as mai putea sa-mi privesc amicul in ochi stiind ca nu am avut vreun motiv sa nu o fac. El, in schimb, ar avea toate motivele sa intoarca spatele acestei tari, dar a ales sa lupte. Si ca el sunt multi, iar noi nu avem voie sa-i abandonam.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )