Libnet.ro
UNICEF

14:30

Asasinarea lui Mohsen Fakhrizadeh deschide Cutia Pandorei in Orientul Mijlociu

Adevărul Adevărul,
Asasinarea lui Mohsen Fakhrizadeh deschide Cutia Pandorei in Orientul Mijlociu

Ministrul apararii iranian, Amir Hatami, a emis vineri, 27 noiembrie, o declaratie prin care confirma asasinarea lui Mohsen Fakhrizadh- Mahabadi, un om de stiinta iranian si arhitectul din spatele programului nuclear militar al Republicii Islamice Iran. Acesta a fost ucis intr-o ambuscada, in orasul Absard din regiunea Damavand. Fakhrizadh a fost coordonatorul proiectului AMAD pana in 2003, scrie Ioana Constantin Bercean pe blogul LARICS de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

SEFUL AGENTIEI NUCLEARE IRANIENE: Asasinarea lui Mohsen Fakhrizadeh nu va opri programul nuclear iranian

Seful agentiei nucleare iraniene, Ali-Akbar Salehi, s-a angajat astazi ca uciderea omului de stiinta din domeniul nuclear Mohsen Fakhrizadeh sa nu opreasca si sa nu diminueze progresul programului nuclear al tarii.

Pe cine acuza direct Teheranul de asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Consiliul National al Rezistentei Iraniene CNRI), o coalitie a opozitiei iraniene in exil, cu sediul in Franta, este suspectata de asasinarea, impreuna cu Israelul, a omului de stiinta iranian in domeniul nuclear Mohsen Fakhrizadeh, acuza luni secretarul general al Consiliului Suprem de Securitate Nationala Ali Shamkhani, relateaza Reuters.

Directorul programului nuclear iranian a fost asasinat in apropiere de Teheran. Cine era Mohsen Fakhrizadeh

Mohsen Fakhrizadeh, directorul programului nuclear al Iranului, a fost asasinat vineri, 27 noiembrie,la Teheran, conformTimes of Israel. Iranul considera atacul un act de.

Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti condamna asasinarea omului de stiinta Mohsen Fakhrizadeh

Ambasada Republicii Islamice Iran la Bucuresti condamna cu tarie asasinarea omului de stiinta Moshen Fakhrizadeh intr-un mesaj transmis redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2276 seconds )