Libnet.ro
UNICEF

06:15

O asociatie de proprietari a fost amendata cu 500 de euro pentru ca a distribuit un filmulet in care un membru al asociatiei arunca gunoi in fata imobilului.

Hotnews Hotnews,
 O asociatie de proprietari a fost amendata cu 500 de euro pentru ca a distribuit un filmulet in care un membru al asociatiei arunca gunoi in fata imobilului.

In anul 2019, o parte din plangerile adresate Autoritatii nationale de supraveghere au avut ca obiect prelucrarea nelegala a datelor cu caracter personal de catre asociatiile de proprietari, fie prin afisarea la avizier a unor documente care contin date cu caracter personal ale proprietarilor, fie prin utilizarea imaginilor video ale acestora in alt scop decat cel pentru care au fost instalate initial camerele de supraveghere la nivelul asociatiei de proprietari, arata un raport al Autoritatii. continuă pe Hotnews

Gabriela Firea, despre stoparea stimulentului de 1.000 de euro pentru donatorii de plasma: Acest program TREBUIE sa continue!

Gabriela Firea sustine ca proiectul prin care donatorii de plasma sanguina primesc 1. 000 de euro trebuie sa continue, in ciuda dorintei primarului ales al Capitalei, Nicusor Dan, de a stopa acest stimulent din cauza faptului ca ar fi ilegal.

Finantare de 300.000 Euro pentru un startup de comert online, lansat in aprilie 2020, de doi romani

Un startup care ofera solutii de marketing destinate magazinelor online, lansat de doi antreprenori romani, in aprilie 2020, a obtinut acum o finantare de capital de risc de 300. 000 de euro de la investitori din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )