Libnet.ro
UNICEF

20:45

Asociatiile din industria regenerabilelor sunt nemultumite de noua cota de certificate verzi: Situatia este alarmanta

Hotnews Hotnews,
 Asociatiile din industria regenerabilelor sunt nemultumite de noua cota de certificate verzi: Situatia este alarmanta

Cinci asociatii care reprezinta industria energiei regenerabile, RWEA, PATRES, RPIA, ARBIO, ARmHE, reclama, la unison, noua cota anuala obligatorie de energie electrica produsa din surse regenerabile de energie. Aceasta cota care beneficiaza de sistemul de promovare cu certificate verzi, a fost stabilita de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei- ANRE, de 12,15% fata de 17% cat era initial stabilit in Legea 220, in baza careia toti producatorii si-au facut planurile de afaceri, se arata intr-un comunicat comun al celor cinci asociatii. continuă pe Hotnews

Managerii din industria prelucratoare, constructii, comert si servicii estimeaza cresteri

Managerii din industria prelucratoare, constructii, comertul cu amanuntul si servicii estimeaza cresteri ale activitatilor in sectoarele in care activeaza in perioada iunie-august, informeaza Institutul National de Statistica INS).

Bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt castigatoare

ACTUALIZARE 17:23 Bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt castigatoare la prima etapa a Loteriei bonurilor, urmand sa participe la o noua extragere daca vor exista mai mult de 100 astfel de bonuri.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )