Libnet.ro
UNICEF

21:16

Bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt castigatoare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt castigatoare

ACTUALIZARE 17:23 Bonurile fiscale de 135 lei din 23 mai sunt castigatoare la prima etapa a Loteriei bonurilor, urmand sa participe la o noua extragere daca vor exista mai mult de 100 astfel de bonuri. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Loteria bonurilor fiscale: Bonurile de 135 de lei din 23 mai, castigatoare

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, la ora 17. 00, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori. UPDATE: Bonurile emise in data de 23 mai in valoare de 135 de lei au fost desemnate castigatoare la a doua extragere a Loteriei bonurilor fiscale.

Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile fiscale din 23 mai, castigatoare la loterie

Posesorii unuia sau a mai multor bonuri fiscale emise la 23 mai anul curent, cu valori intre 135,00 lei si 135,99 lei, se pot prezenta in urmatoarele 30 de zile la unitatile ANAF, cu bonurile in original si o copie a actului de identitate, urmand sa.

Loteria bonurilor fiscale: Bonurile castigatoare sunt cele cu valoarea cuprinsa intre 135 si 135,99 emise pe 23 mai 2015

Cea de-a doua extragere din cadrul Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, 28 mai. Astfel, bonurile castigatoare sunt cele emise pe data de 23 mai 2015, iar valoarea lor este cuprinsa intre 135 si.

Bonurile fiscale castigatoare la Loterie, a doua extragere. Se vor stabili cel mult 100 de premii, cu o valoare de cel putin 10.000 de lei

Persoana care detine un bon fiscal emis la 23 mai, cu valori cuprinse intre 135 si 135,99 lei, poate castiga cel putin 10. 000 de lei, potrivit rezultatelor celei de-a doua extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale. Detinatorul bonului posibil castigator are la dispozitie 30 de zile sa revendice premiul la Fisc.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Care sunt bonurile fiscale castigatoare la a doua extragere

A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale a fost organizata duminica, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre.

Ungaria nu mai primeste solicitanti de protectie internationala din 23 iunie

Ungaria nu va mai primi solicitanti de protectie internationala cu incepere de la 23 iunie, pe o perioada nedeterminata, se arata in scrisoarea de informare adresata Comisiei Europene de ministrul ungar al justitiei, Laszlo Trocsanyi, si remisa miercuri agentiei oficiale MTI.

Mai sunt 6-8 saptamani in care poate fi prevenit colapsul intern al Moldovei

Autoritatile din Moldova au la dispozitie, maximum 6-8 saptamani ca sa poata preveni intrarea in incapacitate de plata a obligatiilor interne, conform afirmatiilor fostului ministru de finante din Moldova, Veaceslav Negruta, care atrage atentia ca pericolul se mentine in economia tarii din cauza aventurismului politic in procesul de aprobare a bugetelor instabile, in ultima perioada.

Romania are 2,32 milioane ha de padure certificate, una din cele mai mari suprafete din Europa

Tara noastra detine o suprafata certificata de 2,32 milioane de hectare de fond forestier proprietate publica a statutui, acesta fiind una dintre cele mai mari suprafete din Europa, iar certificarea atesta un management responsabil al padurilor, a anuntat vineri Regia Nationala a Padurilor - Romsilva.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )