Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce ii asteapta pe romani de 1 mai la mare

România Liberă România Liberă,
Ce ii asteapta pe romani de 1 mai la mare

Concerte, o parada de masini, o expozitie de antichitati si un festival de arta si pescuit sunt cateva din evenimentele care vor avea loc in minivacanta de 1 Mai in statiunile de pe litoralul romanesc, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO Misu Negritoiu: Daca Astra Asigurari intra in faliment, va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din rezervele de 900 milioane de lei de la Fondul de Garantare

Daca planul de administrare speciala de la Astra Asigurari nu reuseste, nu avem alta posibilitate de interventie decat declararea falimentului. Avem 900 milioane lei la Fondul de Garantare si va trebui sa cheltuim cea mai mare parte din acest rezerve daca Astra intra in faliment, a declarat marti Misu Negritoiu, presedintele ASF. Drept urmare, autoritatea a propus un proiect de lege privind redresarea si rezolutia asiguratorilor care ar permite ASF sa initieze mecanisme de prevenire a falimentului, precum vanzarea activelor, totala sau partiala, catre o entitate viabila, in termeni comerciali, sau transferarea activelor sanatoase catre o entitate-punte special creata, cu durata limitata. Presedintele ASF se asteapta ca acest proiect de lege sa fie adoptat cel mai tarziu la sfarsitul acestui an.

FOTOGALERIE Cum a fost la Dream Hack Bucharest 2015 - Peste 25.000 de oameni au participat in weekendul trecut la cel mai mare turneu de sport electronic din tara

Peste 25. 000 de spectatori au urmarit meciurile a celor peste 400 de jucatori straini si romani pe scenele de la Sala Polivalenta in weekendul trecut, in cadrul Dream Hack Bucharest 2015, cel mai mare turneu de sport electronic din Romania, ajuns la a cincea editie. Premiile in bani au sarit de 250. 000 de dolari, iar jocurile vedeta au fost Counter Strike: Global Offensive CS:GO), DOTA 2, HearthStone si Heroes of the Storm.

Taramul fluturilor se muta la Cluj. Orasul gazduieste cea mai mare expozitie de fluturi tropicali din Romania

Intre 1 mai si 30 iunie, Clujul gazduieste cea mai mare expozitie de fluturi tropicali din tara. Peste 250 de fluturi care provin de pe patru continente.

Bancpost, esti cea mai mare greseala din viata mea!

Banca anunta ca, pentru clientii cu dificultati la plata, a acordat discount-uri suplimentare de dobanda Draga Bancpost, te contactez pe aceasta cale sa-ti comunic ca esti o mare greseala. Esti cea mai mare greseala din viata mea. O greseala pe care o platesc cu varf si indesat. Cu aceste cuvinte isi incep scrisoarea Adriana si Dumitru Zamfir, clienti Bancpost cu credit in franci elvetieni CHF). Debitorii in CHF se afla intr-o situatie disperata, in conditiile in care, la peste trei luni dupa ce francul elvetian a explodat, se anunta o noua criza a CHF, pe fondul evenimentelor din Grecia.

Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380?

Pe 25 aprilie, in urma cu 10 ani, Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, efectua primul sau zbor la Toulouse. in 2005, atunci cand a zburat pentru prima oara, Airbus A380 a devenit imediat superstarul din domeniul aeronauticii. Multi il vedeau pur si simplu drept noul detinator al titlului de cel [] Cand cel mai mare avion de pasageri si-a luat zborul: Ce viitor mai are gigantul Airbus A380? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GALERIE FOTO. Cernobil, 29 de ani de la cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii

Specialistii spun ca explozia reactorului de la Cernobil este cel mai mare dezastru nuclear din istoria omenirii. Atunci, in atmosfera s-au raspandit radiatii de peste o suta de ori mai multe decat bombele atomice de la Hiroshima si Nagasaki.

Fondul Proprietatea, cea mai mare crestere din BET, in asteptarea listarii la Londra

Fondul Proprietatea a fost vedeta Bursei, in perioada 16-23 aprilie, cu o crestere de 4,06% raportata la moneda euro, cea mai mare din cadrul indicilor BET si BET-XT.

Statul, cel mai mare angajator pentru mai mult de jumatate din tara

Statul este cel mai mare angajator in circa jumatate de tara. Acest fapt are si o consecinta lipsa companiilor care sa asigure locuri de munca pentru locuitori duce la saracirea judetelor. Aproape 1,2.

Dovada ca presedintele Klaus Iohannis a preluat argumentele firmei Schweighofer in cererea de reexaminare a Codului Silvic: Cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, dispus sa achizitioneze lemn taiat ilegal (VIDEO)

Firma austriaca Schweighofer-Holzindustrie, cel mai mare procesator de masa lemnoasa din Romania, este dispusa sa achizitioneze lemn taiat ilegal. Environmental Investigation Agency EIA), un ONG cu birouri.

Cel mai mare producator chinez de smartphone-uri, preluat de investitorul indian Tata

Ratan Tata, industriasul indian care conduce conglomeratul Tata, a cumparat o detinere la Xiaomi Technology, cel mai mare producator chinez de smartphone-uri, dand un impuls planurilor de expansiune a acestuia din urma in India.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2492 seconds )