Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce asteptari are Andrei Nastase de la procurorul general Alexandru Stoianoglo

Adevărul Adevărul,
Ce asteptari are Andrei Nastase de la procurorul general Alexandru Stoianoglo

Liderul Partidului Platforma Demnitate si Adevar PPDA), Andrei Nastase, asteapta de la procurorul general recent numit, Alexandr Stoianoglo, ca acesta sa duca la bun sfarsit anchetele incepute de dansul, de pe pozitia de ministru de interne prin structurile MAI. Declaratia a fost facuta intr-un interviu video, acordat Agentiei de Presa IPN. continuă pe Adevărul

Stoianoglo:Procuratura Anticoruptie si PCCOCS s-au ocupat de urmarirea ilegala a oamenilor si cu distrugerea afacerilor

Procurorul general, Alexandru Stoianoglo, a afirmat ca primul lucru pe care l-a inteles atunci cand a fost numit in functie a fost ca structura procuraturii este nefunctionala. El sustine ca ceea ce s-a intamplat pana acum in Procuratura Generala, Procuratura Anticoruptie si PCCOCS arata ca cele trei institutii nu au fost conduse de suprematia legii si nu au respectat drepturile si interesele cetatenilor.

Andrei Nastase, reactie la acuzatiile lui Renato Usatii ca ar fi luat un costum dintr-un magazin fara sa-l achite

Liderul PPDA, Andrei Nastase, a respins acuzatiile primarului de Balti, Renato Usatii, care sustine ca exista imagini video de pe o camera de supraveghere a unui magazin, unde se vede cum Andrei Nastase, pe cand detinea functia de ministru de Interne, isi ia un costum si pleaca din magazin fara sa-l achite.

Procurorul general: Sper ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati, iar ratiunea va invinge pana la urma

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, spera ca nu vor fi abrogate pensiile speciale pentru magistrati si ca ratiunea va invinge pana la urma. El a mai spus ca spera sa nu se ajunga la blocarea activitatii instantelor si a parchetelor, ca urmare a protestelor.

Procurorul general interimar: Politistii vor propune ca fiul lui Gheorghe Dinca sa fie cercetat sub control judiciar

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a precizat miercuri ca politistii vor propune ca Daniel Dinca, fiul lui Gheorghe Dinca, sa fie cercetat sub control judiciar, dupa ce ar fi agresat mai multi jurnalisti.

Procurorul general interimar nu vrea eliminarea pensiilor speciale pentru magistrati: Nu sunt de acord

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, si-a exprimat speranta, miercuri, ca pensiile speciale ale magistratilor nu vor fi eliminate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )