Libnet.ro
UNICEF

13:00

Astra Giurgiu - Gaz Metan Medias, scor 4-0, in Liga I

Antena3 Antena3,
Astra Giurgiu - Gaz Metan Medias, scor 4-0, in Liga I

Astra Giurgiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 0-0), formatia Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, informeaza Mediafax. Acesta a fost primul disputat de elevii lui. continuă pe Antena3

Astra Giurgiu - Gaz Metan Medias, scor 4-0, in Liga I.

Astra Giurgiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 0-0), formatia Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, primul disputat de elevii lui Gheorghe Multescu pe stadionul Marin Anastasovic din Giurgiu si in urma caruia gazdele au trecut pe primul loc in clasament, potrivit Mediafax. Golurile invingatorilor au fost marcate de Distefano 51, Budescu 54, Tembo 61 si Takayuki 87. 1-0: Distefano a patruns pe partea stanga si a inscris cu un sut de la 12 .

Liga I: Astra Giurgiu - Gaz Metan Medias, scor 4-0

Astralii de la Giurgiu au invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formatia Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, primul disputat de elevii lui Gheorghe Multescu pe.

Astra ar putea juca meciul cu Gaz Metan Medias la Giurgiu

Echipa ploiesteana Astra ar putea disputa meciul cu Gaz Metan Medias, programat duminica, in etapa a 9-a a Ligii I de fotbal, pe stadionul din Giurgiu, antrenorul Multescu afirmand, intr-o conferinta de presa, ca primul antrenament pe arena giurgiuveana ar putea fi desfasurat chiar sambata.

Giurgiuvenii au luat cu asalt casele de bilete si vor umple arena Marin Anastasovici la meciul dintre FC Astra si Gaz Metan Medias

Primul joc la Giurgiu, in Liga I de fotbal, se va disputa cu casa inchisa, cele 1. 200 de bilete epuizandu-se in cateva ore. Restul pana la 3. 000 au constat in tichete gratuite si invitatii.

Astra a zdrobit Mediasul in primul meci la Giurgiu

Astra Giurgiu a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 0-0), formatia Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a IX-a a Ligii I, primul disputat de elevii lui Gheorghe Multescu pe stadionul Marin Anastasovic din Giurgiu si in urma caruia gazdele au trecut pe primul loc in clasament.

EXCLUSIV Primele imagini cu noul stadion al FC Astra

Incepand de duminica, 23 septembrie, un nou stadion apare pe harta Ligii I de fotbal. Arena Marin Anastasovici din Giurgiu va gazdui in premiera un meci de fotbal din primul esalon al fotbalului romanesc. Stadionul a primit aviz favorabil pentru disputarea jocului cu mai putin de 48 de ore inainte de fluierul de stat al jocului dintre FC Astra Giurgiu si Gaz Metan Medias.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )