Libnet.ro
UNICEF

16:00

Astra Giurgiu a remizat cu Inverness , scor 0-0, si s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa

Adevărul Adevărul,
Astra Giurgiu a remizat cu Inverness , scor 0-0, si s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa

Astra Giurgiu s-a calificat in turul trei preliminar al Ligii Europa, dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, cu formatia Inverness CT, in mansa secunda a turului doi preliminar al competitiei. continuă pe Adevărul

LIVE Europa League: FC Botosani-Legia Varsovia (20:00) si Astra Giurgiu-Inverness (21:00)

Urmariti joi seara live text pe onlinesport. ro cele doua meciuri ale echipelor romanesti implicate in turul 2 preliminar al Europa League: FC Botosani-Legia Varsovia 20:00) si Astra Giurgiu-Inverness 21:00). Botosani a pierdut in tur cu 1-0, in timp ce Astra s-a impus in prima mansa cu 1-0 in deplasare.

LIVE Astra Giurgiu isi afla acum adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa

West Ham United Anglia) siBirkirkara Malta) joaca acum partida directa din care Astra Giurgiu isi va afla adversara din Turul 3 preliminar al Ligii Europa. Astra a trecut joi seara in Turul 3 al Europa League, dupa 0-0 acasa cu Inverness.

Europa League: FC Botosani paraseste competitia, dupa 0-3 cu Legia Varsovia; Astra Giurgiu - Inverness 0-0 si giurgiuvenii se califica

FC Botosani a fost invinsa de formatia poloneza Legia Varsovia cu scorul de 3-0 2-0), joi seara, pe Stadionul Municipal din Botosani, in mansa secunda a turului doi preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce fusese invinsa si in primul joc, cu 1-0, potrivit Agerpres. Asta Giurgiu a terminat la egalitate, scor 0-0, returul cu formatia scotiana Inverness Caledonian Thistle si se califica mai departe gratie victoriei din meciul tur, scor 1-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )