Libnet.ro
UNICEF

13:01

Astra revine pe primul loc dupa ce o bate pe apatica Dinamo cu un hattrick din partea lui Alibec

Online Sport Online Sport,
Astra revine pe primul loc dupa ce o bate pe apatica Dinamo cu un hattrick din partea lui Alibec

Astra Giurgiu a revenit la conducerea clasamentului din Liga 1 dupa victoria la scor obtinuta in deplasare cu Dinamo, scor 4-1. Trei dintre golurile giurgiuvenilor au fost marcate de atacantul Denis Alibec, jucator neconvocat la echipa nationala pentru dubla cu Lituania si Spania pe motiv ca ar avea kilograme in plus. continuă pe Online Sport

Sumudica dupa victoria cu Dinamo: Jucam cel mai frumos fotbal

Marius Sumudica a revenit cu Astra Giurgiu pe primul loc in Liga 1 dupa 4-1 cu Dinamo la redeschiderea Arenei Nationale.

Portul Constanta, pe primul loc in topul destinatiilor de croaziera in Marea Neagra

Portul Constanta ocupa primul loc ca destinatie turistica, in topul international al destinatiilor de croaziera din Marea Neagra, prezentat la cea de-a 30-a editie a Conferintei mondiale a operatorilor de croaziere maritime.

Rednic felicita Astra dupa umilinta de pe Arena Nationala: Merita sa fie pe primul loc

Mircea Rednic a spus ca Dinamo nu are nicio sansa in etapa urmatoare cu Viitorul daca echipa sa va juca la fel cum a facut-o cu Astra Giurgiu.

Faze Tari:Invatatoare concediata pe loc dupa ce un parinte s-a uitat pe contul ei de Facebook; Avionul egiptean, deturnat din dragoste! Atacatorul voia sa-si vada sotia; Barbatul cu organe sexuale de aproape cinci kilograme

A iesit la intalnire cu Donald Trump, acum 40 de ani. Cu mult inainte sa intre in viata politica a Statelor Unite ale Americii si sa candideze pentru una dintre cele mai importante functii din lume. La ce metoda a recurs acest politist pentru a-si convinge sotia sa se impace cu el. Un politist din mexic a fost suspendat din functie de superiorii sai dupa ce pe internet a aparut un selfie cu el.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )