Libnet.ro
UNICEF

19:15

Astra a scos doar un egal la Giurgiu cu CFR Cluj, pe mana arbitrului

Online Sport Online Sport,
Astra a scos doar un egal la Giurgiu cu CFR Cluj, pe mana arbitrului

Astra Giurgiu a terminat la egalitate, scor 3-3, partida de pe teren propriu cu CFR Cluj un meci in care gazdele au jucat in inferioritate numerica inca din minutul 14. Echilibrul a fost rupt de o eroare mare de arbitraj in momentul cand Astra conducea cu 2-0. continuă pe Online Sport

CUPA ROMANIEI: CFR Cluj a eliminat Astra Giurgiu si va intalni Petrolul in finala.

Echipa CFR Cluj s-a calificat in finala Cupei Romaniei-Timisoreana, in urma victoriei, cu scorul general de 2-0, in fata formatiei Astra Giurgiu, in semifinalele competitiei, anunta Mediafax. In finala s-a mai calificat si Petrolul Ploiesti. CFR Cluj s-a impus, miercuri, in deplasare, in mansa secunda, prin golurile marcate de Hora 20 si Valente 90. In tur, cele doua echipe au terminat la egalitate, scor 0-0. 0-1: Rui Pedro a centrat din partea dreapta, Yahaya a deviat balonul si Hora l-a .

CFR Cluj s-a calificat in finala Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat Astra Giurgiu

Echipa CFR Cluj s-a calificat in finala Cupei Romaniei-Timisoreana, dupa ce a invins cu 2-0 formatia Astra Giurgiu in semifinale, si o va intalni pe 1 iunie pe Petrolul Ploiesti.

Paszkany anunta primele transferuri la CFR Cluj

Arpad Paszkany vrea sa readuca rapid pe CFR Cluj in fruntea ierarhiei din Liga 1 dupa un sezon dezamagitor si anunta deja primele transferuri.

Contra o vede pe CFR Cluj favorita in finala Cupei Romaniei

Lui Cosmin Contra ii convine mai mult ca echipa sa, Petrolul Ploiesti, sa fie considerata cu sansa a doua in finala Cupei Romaniei. In opinia tehnicianului petrolist CFR Cluj este favorita.

CFR Cluj mai pregateste o lovitura. Un club din Italia ofera 3 milioane pentru transferul unui fotbalist din Gruia

CFR Cluj este echipa din Romania care a reusit sa faca cele mai profitabile afaceri din achizitionarea si vanzarea ulterioara a unor fotbalisti straini.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )