Libnet.ro
UNICEF

16:00

Atac armat comis intr-o gara din China: 27 de morti si 110 raniti

Antena3 Antena3,
Atac armat comis intr-o gara din China: 27 de morti si 110 raniti

Cel putin 27 de oameni au fost injunghiati mortal, iar alti 110 au fost raniti intr-un atac armat care a avut loc sambata intr-o gara din sud-vestul Chinei, anunta agentia China Noua, citata de. continuă pe Antena3

Masacru comis intr-o gara din China: 27 de persoane au murit, iar altele peste o suta au fost ranite

Masacru intr-o gara din China! 27 de persoane au murit, iar alte peste o suta au fost ranite, dupa ce au fost injunghiate in statia de tren aflata in provincia Yunnan. Potrivit jurnalistilor de la BBC,.

China: 27 de morti si 109 raniti in atacuri intr-o gara din provincia Yunan.

Un numar de 27 de persoane au murit si 109 au fost ranite sambata seara, in atacuri cu cutitul comise intr-o gara din sud-vestul Chinei, a anuntat agentia Xinhua, preluata de AFP. Atacurile au fost comise de barbati inarmati cu cutite in gara feroviara Kunming, capitala provinciei Yunan, a adaugat agentia de presa chineza. Xinhua nu a oferit detalii nici despre numarul atacurilor, nici despre motivul acestui masacru. O sursa citata de Associated Press a declarat ca barbatii purtau .

Atac terorist la o gara din sud-vestul Chinei: Cel putin 27 de morti

Cel putin 27 de persoane au murit intr-un atac violent comis de mai multi barbati cu cutite la o gara din orasul Kunming, capitala provinciei Yunnan din sud-vestul Chinei, relateaza agentia de presa de stat Xinhua, potrivit Reuters. Alte 109 persoane au fost ranite. UPDATE Mai multi suspecti au fost impuscati mortal in timpul atacului terorist premeditat, a anuntat presa de stat.

Un barbat a fost injunghiat mortal, in gara din Brasov.

Doi oameni ai strazii s-au batut, miercuri dupa-amiaza, in gara din Brasov. Unul dintre ei a scos un cutit si l-a injunghiat mortal pe celalalt. Suspectul este audiat de procurorii parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, informeaza Mediafax. Potrivit procurorului Ramona Muscalu, din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, un barbat a murit, in zona garii, dupa ce a fost injungiat de alt barbat, la ora transmiterii acestei stiri ancheta procurorilor fiind in desfasurare. Va pot .

Un barbat a murit dupa ce a fost injunghiat in gara din Brasov

Un barbat a murit, miercuri, in jurul orei 16. 00, dupa ce a fost injunghiat de alt barbat, in zona garii din Brasov. Potrivit unor surse judiciare, ar fi fost vorba despre o altercatie intre doi oameni ai.

Tragedie in gara din Brasov. Un barbat a murit

Un barbat a murit, miercuri, in jurul orei 16. 00, dupa ce a fost injunghiat de alt barbat, in zona garii din Brasov. Suspectul a fost audiat de catre procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )