Libnet.ro
UNICEF

15:30

Atac armat la Copenhaga: un mort si trei raniti. Tinta, cel care a publicat CARICATURILE cu Mahomed

Antena3 Antena3,
Atac armat la Copenhaga: un mort si trei raniti. Tinta, cel care a publicat CARICATURILE cu Mahomed

Update 21. 33 - Cel putin o persoana a fost ucisa sambata si trei ranite, in atacul armat asupra centrului cultural Krudttonden din cartierul Osterbro, la Copenhaga, unde se desfasura o dezbatere despre arta,. continuă pe Antena3

VIDEO Atac armat la Copenhaga, in timpul unei dezbateri la care participa artistul suedez Lars Vilk, autorul unor caricaturi cu profetul Mahomed. Trei politisti raniti si un civil mort

Zeci de focuri de arma au fost trase sambata dupa-amiaza la Copenhaga un directia unei cafenele in care se desfasura o dezbatere pe tema islamului si a libertatii de expresie la care participa artistul suedez Lars Vilks, autor al unor caricaturi ale profetului Mahomed, precum si ambasadorul Frantei in Danemarca, relateaza AFP. Un civil a murit iar trei polististi au fost raniti in timpul atacului. Presupusul atacator a fugit de la fata locului intr-un autovehicul. Premierul danez a anunta sambata seara ca atacul de la Copenhaga este considerat un atac terorist, care l-a avut drept tinta controversatul artist suedez Lars Vilk, si ca Danemarca se afla in stare de alerta ridicata.

Atentat terorist la Copenhaga, dupa modelul Charlie Hebdo:un mort si trei raniti la o conferinta unde a vorbit un caricaturist controversat

Atentat terorist la Copenhaga. Mai multi barbati inarmati au tras 30 de focuri la un eveniment la care a participat un caricaturist faimos pentru faptul ca l-a desenat pe Mohamed in ipostaza unui caine, relateaza presa britanica. Ministrul de Externe francez Laurent Fabius a calificat atacul drept un atentat terorist.

Atac armat asupra unui centru cultural unde se desfasura o dezbatere despre islam

Mai multe persoane au fost ranite si una ucisa in aceasta dupa-amiaza la Copenhaga dupa un atac armat asupra unui centru cultural unde se desfasura o dezbatere despre islamism si libertatea de exprimare, transmit agentiile internationale de presa.

FOTO VIDEO Atentat terorist la Copenhaga, dupa modelul Charlie Hebdo:un mort si trei raniti

Mai multi barbati inarmati au tras 30 de focuri la un eveniment la care a participat un caricaturist faimos pentru faptul ca l-a desenat pe Mohamed in ipostaza unui caine, relateaza presa britanica. Ministrul de Externe francez Laurent Fabius a calificat atacul drept un atentat terorist.

FOTO VIDEO Atentat terorist la Copenhaga, dupa modelul Charlie Hebdo: un mort si trei raniti

Mai multi barbati inarmati au tras 30 de focuri la un eveniment la care a participat un caricaturist faimos pentru faptul ca l-a desenat pe Mohamed in ipostaza unui caine, relateaza presa britanica. Ministrul de Externe francez Laurent Fabius a calificat atacul drept un atentat terorist.

FOCURI de arma, la Copenhaga. Tinta, cel care a publicat CARICATURILE cu Mahomed

Mai multe focuri de arma au fost transe in Copenhaga. Tinta ar fi cel care a publicat caricaturile cu Mahomed. Politia sustine ca ar fi vorba de mai multi raniti. Stire in curs de.

Atac armat la Copenhaga, dupa modelul Charlie Hebdo: o persoana a murit si alte trei au fost ranite la conferinta unde a vorbit un caricaturist controversat

Mai multi barbati inarmati au tras 30 de focuri la un eveniment la care a participat un caricaturist faimos pentru faptul ca l-a desenat pe Mohamed in ipostaza unui caine, relateaza presa britanica.

Atac armat intr-o cafenea din capitala daneza, in timpul unei dezbateri despre islam si libertatea de exprimare

Focuri de arma la Copenhaga. Atacul a vizat o cafenea in care avea loc o dezbatere despre Islam si despre libertatea de exprimare, informeaza BBCNews. La discutie lua parte si Lars Vilks, cel care a realizat.

Doi morti si trei raniti grav dupa ce o masina a intrat cu peste 140 km/h intr-un stalp

Doi barbati au murit, iar alti trei au ajuns in stare grava la spital, dupa ce masina in care erau a intrat cu peste 140 km/h intr-un stalp de electricitate, aseara, la Horodnic de Sus, judet Suceava. Impactul a fost atat de puternic incat stalpul s-a rupt in doua si a cazut peste autoturism.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )