Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat intr-un concentru comercial din Kenya: cel putin 30 de morti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atac armat intr-un concentru comercial din Kenya: cel putin 30 de morti

Treizeci de persoane au fost ucise in atacul dintr-un centru comercial din Nairobi, de catre un comando inarmat, potrivit unui nou bilant furnizat de un oficial de rang inalt din cadrul politiei kenyene, relateaza AFP, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Atac amarmat intr-un concentru comercial din Kenya: cel putin 30 de morti

Treizeci de persoane au fost ucise in atacul dintr-un centru comercial din Nairobi, de catre un comando inarmat, potrivit unui nou bilant furnizat de un oficial de rang inalt din cadrul politiei kenyene, relateaza AFP, potrivit Mediafax .

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Atac terorist la Nairobi?.

Cel putin 10 persoane au fost ucise sambata si multe alte zeci au fost ranite intr-un atac armat intr-un centru comercial din Nairobi, potrivit Crucii Rosii kenyene, in timp ce alte cel putin sapte persoane au fost luate ostatici, a afirmat politia kenyana citata de Associated Press. Politia kenyana a inceput sa patrunda in centrul comercial, care are patru etaje, parcurgand magazin cu magazin, pentru a evacua persoanele prinse in cladire, cel mai exclusivist mall din Kenya. Potrivit unor .

ATAC NAIROBI. Interpol isi ofera asistenta fortelor de ordine din Kenya.

Interpol si-a oferit, duminica, asistenta fortelor de ordine kenyene pentru orice solicitare de informatii sau arestari legate de atacul de la centrul comercial Westgate din Nairobi, soldat cu 59 de morti, transmite Mediafax. Orice solicitare de informatii din partea autoritatilor kenyene va fi tratata cu prioritate de Centrul de comandament si coordonare si de biroul Interpol din Kenya, a anuntat organizatia de cooperare politieneasca internationala, cu sediul la Lyon, in Franta, intr-un .

Mai multe persoane, ranite intr-un ATAC ARMAT. Unde a avut loc.

Mai multe persoane au fost ranite joi seara intr-un atac armat comis in Parcul South Side, la Chicago, a anuntat politia vineri, transmite Mediafax. Un politist a declarat pentru AFP vineri dimineata ca mai multe persoane au fost atinse de gloante joi, catre ora locala 22. 15 vineri, 6. 15, ora Romaniei). Nu s-au inregistrat morti, iar o persoana a fost retinuta, a adaugat politistul. Potrivit presei locale, zece adulti au fost raniti de focuri de arma. A fost atins, de asemenea, un .

Cel putin 20 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene, citata de AFP, atacul a fost comis de mai multe persoane.

Cel putin 30 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

UPDATE: 21:00:Numarul mortilor a ajuns la 30, relateaza AFP. Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene,.

Cel putin 13 persoane ucise intr-un atac dintr-un centru comercial din Nairobi

Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de persoane inarmate, a anuntat politia keniana, citata de AFP, conform.

FOTO VIDEO Atentat sangeros la Nairobi: 20 morti si zeci de raniti, intr-un centru comercial

Un sangeros atac soldat cu 15 morti si zeci de raniti s-a produs astazi in capitala Kenyei, Narobi, dupa ce trei barbati inarmati cu mitraliere au deschis focul asupra oamenilor aflati la intr-un centru comercial, dintr-o zona selecta a orasului, relateaza agentiile de presa internationale.

FOTO VIDEO Atentat sangeros la Nairobi: 39 de morti si sute de raniti, intr-un centru comercial

Un sangeros atac soldat cu 39 morti si sute de raniti s-a produs astazi in capitala Kenyei, Narobi, dupa ce trei barbati inarmati cu mitraliere au deschis focul asupra oamenilor aflati la intr-un centru comercial, dintr-o zona selecta a orasului, relateaza agentiile de presa internationale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )