Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cel putin 30 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

B1 B1,
Cel putin 30 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

UPDATE: 21:00:Numarul mortilor a ajuns la 30, relateaza AFP. Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene,. continuă pe B1

Cel putin 13 persoane ucise intr-un atac dintr-un centru comercial din Nairobi

Cel putin 13 persoane au fost ucise si alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi, comis de persoane inarmate, a anuntat politia keniana, citata de AFP, conform.

Cel putin 20 persoane au murit intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi

Cel putin 20 persoane au fost ucise, iar alte 50 au fost ranite intr-un atac asupra unui centru comercial din Nairobi. Potrivit politiei keniene, citata de AFP, atacul a fost comis de mai multe persoane.

Atentat sangeros asupra unui centru comercial din Nairobi, Kenya: Cel putin 30 de morti, mai multi americani raniti. Atacul, revendicat de islamistii somalezi Shebab

Cel putin 30 de persoane au fost ucise sambata intr-un atac comis asupra unui centru comercial din Nairobi, capitala Kenyei, de catre un comando inarmat, informeaza Mediafax, citand AFP. Islamistii somalezi Shebab, care au legaturi cu Al-Qaida, au revendicat, sambata seara, pe contul lor de Twitter atacul impotriva centrului comercial din Nairobi.

Mai multe persoane, ranite intr-un ATAC ARMAT. Unde a avut loc.

Mai multe persoane au fost ranite joi seara intr-un atac armat comis in Parcul South Side, la Chicago, a anuntat politia vineri, transmite Mediafax. Un politist a declarat pentru AFP vineri dimineata ca mai multe persoane au fost atinse de gloante joi, catre ora locala 22. 15 vineri, 6. 15, ora Romaniei). Nu s-au inregistrat morti, iar o persoana a fost retinuta, a adaugat politistul. Potrivit presei locale, zece adulti au fost raniti de focuri de arma. A fost atins, de asemenea, un .

ACCIDENT in Canada: Cel putin cinci oameni au murit.

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte cateva au fost ranite, miercuri, intr-un accident intre un autobuz cu etaj si un tren, la nivelul unei treceri cu calea ferata, la sud de capitala canadiana Ottawa, relateaza AFP, conform Mediafax. Din cauza impactului, care a avut loc la ora locala 8. 48, ora Romaniei) si s-a soldat cu cinci morti potrivit politiei, locomotiva trenului a deraiat, a constatat un jurnalist AFP. In schimb, dupa accident barierele erau ridicate si intacte, .

Ottawa: Cel putin cinci persoane au murit in urma unei coliziuni dintre un tren si un autobuz

Un autobuz etajat si un tren s-au ciocnit, miercuri, in sudul capitalei canadiene Ottawa, cel putin cinci persoane pierzandu-si viata in urma acestui accident. Autobuzul cu etaj, apartinand firmei municipale OC.

Cel putin 30 de morti in urma mai multor atacuri lansate simultan asupra armatei din Yemen

Cel putin 30 de persoane au decedat in urma mai multor atacuri simultane lansate asupra armatei din sudul Yemenului, anunta surse citate de BBC News. Doua masini capcana au explodat in provincia Shabwa, omorand.

Grupul islamist Boko Haram ucide 57 de persoane intr-un atac asupra unui oras nigerian

Cel putin 57 de persoane au fost ucise marti noapte in urma unui atac realizat de membrii gruparii islamiste Boko Haram in orasul Borno din nord-estul Nigeriei.

Cel putin 20 de raniti in urma coliziunii intre doua trenuri in gara din Barcelona.

O coliziune intre doua trenuri de calatori produsa vineri in gara Sants din Barcelona a provocat ranirea a aproximativ 20 de persoane, anunta compania care administreaza sistemul feroviar spaniol ADIF), transmite Mediafax. Un tren l-a lovit pe altul in spate, in Gara Sants, la ora 10. 05, a declarat un purtator de cuvant al companiei. Cel putin 22 de persoane au suferit contuzii, zece primind ingrijiri medicale la fata locului, adauga oficialul citat. In coliziune au fost implicate doua .

Doua trenuri s-au lovit in gara din Barcelona. Cel putin 22 de persoane au fost ranite

Doua trenuri de calatori s-au ciocnit vineri in gara Sants din Barcelona. Peste 20 de persoane au fost ranite, anunta compania care administreaza sistemul feroviar spaniol ADIF).

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )