Libnet.ro
UNICEF

12:45

Mai multe persoane, ranite intr-un ATAC ARMAT. Unde a avut loc.

România Liberă România Liberă,
Mai multe persoane, ranite intr-un ATAC ARMAT. Unde a avut loc.

Mai multe persoane au fost ranite joi seara intr-un atac armat comis in Parcul South Side, la Chicago, a anuntat politia vineri, transmite Mediafax. Un politist a declarat pentru AFP vineri dimineata ca mai multe persoane au fost atinse de gloante joi, catre ora locala 22. 15 vineri, 6. 15, ora Romaniei). Nu s-au inregistrat morti, iar o persoana a fost retinuta, a adaugat politistul. Potrivit presei locale, zece adulti au fost raniti de focuri de arma. A fost atins, de asemenea, un . continuă pe România Liberă

Mai multe persoane, impuscate intr-un parc din Chicago

Mai multe persoane au fost impuscate aseara intr-un parc din Chicago, potrivit presei internationale, 13 persoane fiind ranite.

Chicago: 13 persoane au fost impuscate intr-un parc

Mai multe persoane au fost impuscate intr-un parc din Chicago joi seara, informeaza politia, potrivit Reuters. Autoritatile nu au confirmat informatia publicata pe un blog al cotidianului Chicago Tribune, potrivit careia 12 persoane au murit, insa au confirmat ca 13 persoane au fost ranite, inclusiv un baietel in varsta de 3 ani.

UPDATE Chicago: 13 persoane au fost impuscate intr-un parc

Mai multe persoane au fost impuscate intr-un parc din Chicago joi seara, informeaza politia, potrivit Reuters. Autoritatile nu au confirmat informatia publicata pe un blog al cotidianului Chicago Tribune, potrivit careia 12 persoane au murit, insa au confirmat ca 13 persoane au fost ranite, inclusiv un baietel in varsta de 3 ani, care se afla in stare critica.

Atac armat la Chicago: 13 persoane au fost ranite, printre care si un baietel de trei ani

Un atac armat a fost comis, joi seara, pe un teren de baschet din Chicago. Potrivit politiei locale, citata de AFP, 13 persoane au fost ranite, printre care si un baietel de trei ani. Baietelul a fost.

ACCIDENT in Arges: Doua persoane, ranite, dupa ce un tir s-a rasturnat peste doua masini.

Doua persoane au fost ranite, vineri seara, dupa ce un tir s-a rasturnat peste doua masini, in judetul Arges, transmite B1 TV. Accidentul a avut loc in Cotmeana, judetul Arges. Mai multe echipaje au ajuns la fata locului. In momentul difuzarii acestei stiri, nu se cunostea starea persoanelor ranite. Stire in curs de actualizare.

Grecia: Confruntari intre politie si protestatari au avut loc in mai multe orase.

Mai multe confruntari s-au produs, miercuri, intre politie si manifestantii care protesteaza fata de uciderea unui artist antifascist de catre un presupus militant neonazist, in mai multe orase ale Greciei, de la Atena la Salonic nord) si Patras vest), conform Mediafax. Intr-un cartier periferic al Atenei, politia a tras grenade lacrimogene pentru a dispersa manifestantii violenti care aruncau cu pietre si bucati de lemn in fortele de ordine, conform agentiei de presa greaca ANA, citata de .

Reparatii la retea. Se opreste alimentarea cu gaze in mai multe zone ale orasului

Mai multe zone ale orasului raman fara alimentare cu gaze, joi, 19 septembrie, in intervalul orar 8. Oprirea este cauzata de mai multe defectiuni in retea.

Germania: Tot mai multe comunitati locale vor sa preia controlul asupra retelelor de gaze si energie. Referendum in Hamburg, in acelasi timp cu alegerile parlamentare

In Germania, din ce in ce mai multe comunitati locale vor sa preia controlul asupra retelelor de energie sau de apa, pentru a recupera profiturile generoase ale acestor activitati incredintate sectorului privat, scrie AFP.

Suspiciuni de mita la Universitatea Maritima Constanta. Au loc perchezitii in mai multe birouri

Anchetatorii au descins, joi dimineata, la Universitatea Maritima din Constanta, unde au loc perchezitii in mai multe birouri, existand suspiciuni privind fraudarea unor examene. Potrivit unor surse judiciare,.

Cutremurul care a fost resimtit in mai multe orase din Romania. Ce intensitate a avut

Vecinii nostri ucraineni au fost zguduti in aceasta dimineata de un cutremur care s-a resimtit in mai multe localitati de la malul Marii Negre. Locuitorii din Navodari, Ovidiu sau Mamaia confirma ca au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )