Libnet.ro
UNICEF

23:15

Atac armat la Munchen. Ce se stie despre atac si cine este autorul FOTO

Adevărul Adevărul,
Atac armat la Munchen. Ce se stie despre atac si cine este autorul FOTO

Atac armat la Munchen. Tanarul german de origine iraniana in varsta de 18 ani care a ucis vineri, la Munchen, in sudul Germaniei, noua persoane, dupa care s-a sinucis suferea de o forma de depresie si nu avea nicio legatura cu organizatia terorista Statul Islamic, relateaza AFP online. continuă pe Adevărul

FOTO Atac armat la Munchen. Ce se stie despre atac si cine este autorul

Atac armat la Munchen. Tanarul german de origine iraniana in varsta de 18 ani care a ucis vineri, la Munchen, in sudul Germaniei, noua persoane, dupa care s-a sinucis suferea de o forma de depresie si nu avea nicio legatura cu organizatia terorista Statul Islamic, relateaza AFP online.

S-a aflat cine este AUTORUL ATACULUI din Germania, unde noua persoane au fost ucise, iar alte 21 ranite (VIDEO)

Un tanar de 18 ani cu dubla cetatenie germana si iraniana, ale carui motivatii sunt in acest stadiu complet necunoscute, este autorul atacului de la Munchen, din sudul Germaniei, unde.

Cine este autorul atacului de la Munchen

Autorul atacului de la Munchen, in sudul Germaniei, care a facut noua morti este un germano-iranian de 18 ani ale carui motivatii sunt in acest stadiu complet necunoscute, a afirmat.

Atac armat la Munchen. Ministrul de Interne al Germaniei: Ucigasul si-a atras victimele prin intermediul Facebook

Autorul atacului armat din Munchen capitala landului Bavaria, sudul Germaniei), si-a atras victimele dupa ce a piratat un cont de Facebook si i-a invitat la un restaurant de tip fast food pentru a profita de reduceri, a declarat sambata ministrul german de Interne Thomas de Maiziere.

Atac armat la Munchen. Thomas de Maiziere: Ucigasul si-a atras victimele prin intermediul Facebook

Autorul atacului armat din Munchen capitala landului Bavaria, sudul Germaniei), si-a atras victimele dupa ce a piratat un cont de Facebook si i-a invitat la un restaurant de tip fast food pentru a profita de reduceri, a declarat sambata ministrul german de Interne Thomas de Maiziere.

Atac armat la Munchen. Apel disperat al Politiei germane: Nu faceti asta!

Politia din Munchen, Germania, a lansat un apel catre cei care au fost prezenti la atacul armat dintr-un mall din centrul orasului: Va rugam nu postati fotografii sau filmulete cu.

Atac armat in Munchen. Iohannis si Ciolos, mesaje pentru poporul german: Astfel de crime trebuie pedepsite cu maxima severitate

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Dacian Ciolos au condamnat atacul armat care a avut loc la Munchen, in urma caruia noua persoane au murit si alte 27 au fost ranite.

Cine este autorul mesajului Nu te mai preocupa, esti frumoasa astazi!. Povestea lui Alex

De luni de zile, toate statiile de metrou din Bucuresti si numeroase panouri stradale sunt invadate de mesajul Nu te mai preocupa esti frumoasa astazi. Acestea sunt semnate de Alex, un bucurestean.

Atac armat in Munchen: cel putin 10 morti, inclusiv autorul, care este un tanar german de origine iraniana

Un tanar german de origine iraniana, in varsta de 18 ani, este autorul atacului comis vineri seara intr-un centru comercial din Munchen, unde a deschis focul si a ucis cel putin noua persoane, dupa care s-a sinucis. De asemenea, alti 16 oameni au fost.

VIDEO+FOTO. Atac armat la Munchen, cu noua morti. Cel de-al zecelea este autorul, un tanar german de origine iraniana, de 18 ani, care s-a sinucis. Drapelele, coborate in berna in Germania

Autorul atacului armat de la mall-ul Olympia este un german de origine iraniana in varsta de 18 ani din oras. Noua oameni au fost omorati, iar atacatorul s-a sinucis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )