Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atac armat la Munchen. Apel disperat al Politiei germane: Nu faceti asta!

Antena3 Antena3,
 Atac armat la Munchen. Apel disperat al Politiei germane: Nu faceti asta!

Politia din Munchen, Germania, a lansat un apel catre cei care au fost prezenti la atacul armat dintr-un mall din centrul orasului: Va rugam nu postati fotografii sau filmulete cu. continuă pe Antena3

Atac armat in Germania: Radiodifuzorul public Bayrischer Rundfunk anunta ca sase persoane au fost ucise la Munchen

Sase persoane au fost ucise vineri, intr-un atac armat la un restaurant McDonald039;s dintr-un mall din Munchen, anunta radiodifuzorul public Bayrischer Rundfunk BR), citat de Associated Press.

Atac armat la Munchen: Simpatizanti ai ISIS isi exprima bucuria pe retelele de socializare

Simpatizanti ai ISIS si-au exprimat bucuria pe retelele de socializare dupa atacul armat care a avut loc vineri intr-un centru comercial din Munchen, soldat cu mai multi morti si raniti, transmite.

Atac armat in Munchen. Politia: Sunt mai multi atacatori

Atacul armat de vineri de la centrul comercial de langa Stadionul Olimpic din Munchen, soldat cu pana la 15 morti potrivit media, ar fi comis de mai mult de o persoana, informeaza politia, care.

Marea Britanie: Trei persoane au murit, in urma unui atac armat

Trei persoane au murit, printre care si un presupus atacator, intr-un atac armat care a avut loc, marti, in apropierea unei piscine dintr-un oras din regiunea Lincolnshire din centrul Angliei, a anuntat politia.

Atac armat intr-un oras britanic: Trei persoane au murit, inclusiv cel care a deschis focul

Trei persoane au murit in timpul unui atac armat din Linconshire, potrivit Russia Today. Paramedicii au intervenit pe cale aeriana, iar echipaje de politie au fost vazute in exteriorul Complexului.

Apelul MAE, in urma atacului armat din Munchen

Consulatul roman la Munchen a intreprins in regim de urgenta demersurile pe langa autoritatile germane pentru a obtine informatii cu privire la circumstantele incidentului produs vineri se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )