Libnet.ro
UNICEF

06:45

Atac armat soldat cu doi morti si sapte raniti la Tel Aviv

Hotnews Hotnews,
 Atac armat soldat cu doi morti si sapte raniti la Tel Aviv

Un atac armat soldat cu cel putin doi morti si sapte raniti a avut loc vineri in centrul orasului israelian Tel Aviv, motivele atacului fiind neclare, a anuntat politia israeliana. Un barbat a deschis focul vineri dupa-amiaza intr-un bar din centrul Tel Aviv-ului, informeaza AFP si Reuters. continuă pe Hotnews

Cel putin doi morti si sase raniti intr-un atac terorist comis in Tel Aviv. Atacatorul a reusit sa fuga

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte sase au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, vineri dupa-amiaza, intr-un restaurant aglomerat din orasul israelian Tel Aviv, in ceea ce pare a fi un atac terorist, informeaza site-ul Ynetnews. com.

Un mort si 11 raniti intr-un atac armat langa un sit turistic in Caucazul rusesc

O persoana a fost ucisa si 11 ranite in cursul unui atac armat care a avut loc in noaptea de marti spre miercuri langa un sit turistic din Daghestan, republica din Caucazul rus, care se confrunta cu o.

Atac armat in sudul Rusiei. O persoana a murit si 11 au fost ranite

O persoana a murit si alte 11 au fost ranite, in urma unui atac armat care a avut loc marti seara, intr-o cetate istorica din regiunea autonoma Daghestan din sudul Rusiei.

VIDEO Atac armat in Tel Aviv: Doi morti si mai multi raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa, dupa ce un individ a deschis focul, din motive necunoscute, intr-un bar din centrul orasului Tel Aviv vineri dupa-amiaza. Incidentul a avut loc pe Dizengoff Street.

Atac armat in Tel Aviv. Un barbat a deschis focul intr-un restaurant aglomerat. Doi morti

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte sase au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, vineri dupa-amiaza, intr-un restaurant aglomerat din orasul israelian Tel Aviv, in ceea ce pare a fi un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )