Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel putin doi morti si sase raniti intr-un atac terorist comis in Tel Aviv. Atacatorul a reusit sa fuga

România Liberă România Liberă,
Cel putin doi morti si sase raniti intr-un atac terorist comis in Tel Aviv. Atacatorul a reusit sa fuga

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte sase au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, vineri dupa-amiaza, intr-un restaurant aglomerat din orasul israelian Tel Aviv, in ceea ce pare a fi un atac terorist, informeaza site-ul Ynetnews. com. continuă pe România Liberă

Atac armat soldat cu doi morti si sapte raniti la Tel Aviv

Un atac armat soldat cu cel putin doi morti si sapte raniti a avut loc vineri in centrul orasului israelian Tel Aviv, motivele atacului fiind neclare, a anuntat politia israeliana. Un barbat a deschis focul vineri dupa-amiaza intr-un bar din centrul Tel Aviv-ului, informeaza AFP si Reuters.

Cel putin 16 morti si zeci de raniti in doua atentate produse in Siria

Cel putin 16 persoane au murit, iar alte 35 au fost ranite in doua atentate produse miercuri seara in orasul sirian Qamishli, situat in nord-estul tarii, anunta agentia oficiala SANA citata de Fox News.

Cel putin 22 de persoane, ucise intr-un atac sinucigas asupra unui birou guvernamental din Pakistan

Un presupus atac sinucigas lansat asupra unui birou guvernamental din nord-vestul Pakistanului s-a soldat cu moartea a cel putin 22 de persoane, si ranirea altor peste 30, potrivit politiei, relateaza BBC News.

Cel putin 22 de persoane, ucise intr-un atac sinucigas asupra unui birou guvernamental din Pakistan

Un presupus atac sinucigas lansat asupra unui birou guvernamental din nord-vestul Pakistanului s-a soldat cu moartea a cel putin 22 de persoane, si ranirea altor peste 30, potrivit politiei, relateaza BBC .

Atac armat in Tel Aviv. Un barbat a deschis focul intr-un restaurant aglomerat. Doi morti

Cel putin doua persoane au fost ucise, iar alte sase au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, vineri dupa-amiaza, intr-un restaurant aglomerat din orasul israelian Tel Aviv, in ceea ce pare a fi un.

Accident in Italia, cu cel putin 44 de raniti

Cel putin 44 de persoane au fost ranite, dupa ce un autocar cu 60 de persoane la bord s-a rasturnat pe o autostrada din Italia, in apropiere de Roma.

Cel putin 44 de raniti dupa ce un autocar s-a rasturnat pe o autostrada din Italia

Cel putin 44 de persoane au fost ranite, zece fiind in stare grava, dupa ce un autocar care transporta 60 de persoane s-a rasturnat pe o autostrada din Italia, in apropiere de Roma, informeaza site-ul cotidianului Il Messaggero.

UPDATE Un kamikaze pe o motocicleta incarcata cu explozibili a lovit un birou guvernamental din Pakistan, ucigand cel putin 21 persoane si ranind 78

Un atacator sinucigas a lovit marti un birou guvernamental din PAkistan, ucigand cel putin 21 persoane si ranind aproape 80, au declarat oficiali citati de Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )