Libnet.ro
UNICEF

22:00

Atac la un azil pentru calugari din Franta: o persoana a fost ucisa, atacatorul se afla in libertate

Adevărul Adevărul,
Atac la un azil pentru calugari din Franta: o persoana a fost ucisa, atacatorul se afla in libertate

Un barbat inarmat a patruns joi seara intr-un azil de batrani pentru calugari din apropierea orasului Montpellier, din sudul Frantei, relateaza AFP si Le Figaro. Cel putin o persoana a fost ucisa iar alte 70 au fost tinute ostatice, in timp ce fortele de ordine au demarat o operatiune de salvare a acestora. continuă pe Adevărul

Atac la un azil pentru calugari din Franta: o persoana a fost ucisa

Un barbat inarmat a patruns joi seara intr-un azil de batrani pentru calugari din apropierea orasului Montpellier, din sudul Frantei, relateaza AFP si Le Figaro. Cel putin o persoana a fost ucisa iar alte 70 au fost tinute ostatice, in timp ce fortele de ordine au demarat o operatiune de salvare a acestora.

Atac armat intr-un centru pentru misionari din Franta: O femeie a fost ucisa. Suspectul este cautat de politie(FOTO, VIDEO)

Un atac armat a fost comis in noaptea de joi spre vineri intr-un centru pentru misionari pensionati din Franta. Un barbat mascat a intrat in institutia din Montferrier-sur-Lez si a ucis o.

Putin a castigat alegerile din Franta |OPINIE

Daca nu e clara relatia lui Vladimir Putin cu viitoarea administratie americana condusa de Donald Trump, noul tar a castigat deja alegerile prezidentiale din Franta din aprilie 2017.

Controversa privind modificarea definitiei familiei face prima victima. Un activist gay, organizator al marsului pro-LGBT din weekend, a fost amenintat cu moartea: Te calc cu masina, te omor

Un activist gay, care a fost implicat in organizarea marsului de sambata pentru drepturile minoritatilor sexuale, a fost amenintat cu moartea in mod repetat, dupa ce Coalitia pentru Familie a publicat pe contul sau de Facebook numarul de telefon al barbatului. in replica, Coalitia a respins acuzatia, intr-un punct de vedere remis redactiei, spunand ca doar a fost distribuit un articol publicat in presa online, unde era trecut numarul de telefon al activistului.

Call-center pentru alegatorii din diaspora

Centrul de Contact si Suport al Cetatenilor Romani din Strainatate ofera, incepand de astazi, informatii despre votul in strainatate la alegerile parlamentare din 11 decembrie, potrivit unui comunicat al Ministerului Afacerilor Externe MAE), remis redactiei.

Alina Gorghiu candideaza pentru Senat din partea PNL Timis, ocupand pe liste locul lui Vasile Blaga, cercetat pentru trafic de influenta

Liderul liberal Alina Gorghiu deschide lista candidaturilor pentru Senat ale PNL Timis. Gorghiu ocupa locul ramas liber in urma demisiei lui Vasile Blaga, care este cercetat penal pentru trafic de influenta.

Erste asteapta randamente mai mari pentru obligatiunile din estul Europei

Erste Group a majorat estimarile privind randamentele obligatiunilor pe termen de 10 ani ale statelor din Centrul si Estul Europei, inclusiv ale Romaniei, cu 0,2-0,5 puncte procentuale, ca urmare a victoriei lui Donald Trump la presedintia Statelor Unite, care a urcat randamentele obligatiunilor germane, considerate de referinta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )