Libnet.ro
UNICEF

16:15

Atac la o banca din Republica Moldova: Paznicul lasat inconstient de hotul care a fugit cu 3.000 de lei (VIDEO)

B1 B1,
Atac la o banca din Republica Moldova: Paznicul lasat inconstient de hotul care a fugit cu 3.000 de lei (VIDEO)

Este alerta in Republica Moldova dupa ce o banca a fost calcata de hoti. Un barbat cu o masca medicinala pe fata, inarmat cu un pistol si o ranga, a jefuit banca din orasul Straseni,. continuă pe B1

Republica Moldova are de indeplinit peste 200 de recomandari ale ONU in domeniul drepturilor omului

Un plan de actiuni, pe care trebuie sa-l implementeze autoritatile de la Chisinau pentru a indeplini cele peste 200 de recomandari ale ONU in domeniul drepturilor omului, a fost elaborat in cadrul unei conferinte internationale organizate de catre Consiliul pentru Prevenirea si Eliminarea Discriminarii si Asigurarea Egalitatii si Oficiul Avocatului Poporului din Republica Moldova, transmite IPN.

Rusia spera ca relatiile viitoare cu Republica Moldova si Bulgaria se vor imbunatati in urma rezultatelor alegerilor prezidentiale din cele doua state, castigate de socialisti

Dupa rezultatele alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si Bulgaria, Rusia spera in stabilirea unor relatii mai constructive cu cele doua state, a declarat miercuri, intr-un interviu pentru RIA Novosti, Iuri Usakov, consilierul presedintelui rus Vladimir Putin.

Igor Dodon: Republica Moldova ar putea sa adere la Uniunea Europeana, dar fara Transnistria si Gagauzia

Socialistul Igor Dodon a declarat miercuri dupa-amiaza ca este posibila aderarea la Uniunea Europeana pentru Republica Moldova, dar fara Transnistria si Gagauzia. De asemenea, presedintele ales a sustinut ca acordul de asociere nu inseamna neaparat aderare la UE, ci subliniaza doar nevoia de implementare a unor reforme in Republica Moldova.

Basescu: 8 ani nu am trimis la ratificare tratatul de frontiera cu Republica Moldova. Sper sa nu o faca nici Iohannis

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a afirmat sambata, la Chisinau, ca opt ani de zile Tratatul de frontiera cu Republica Moldova a stat in sertarul biroului sau de la Cotroceni, el refuzand sa il trimita parlamentului pentru ratificare, si a adaugat ca vrea sa creada ca nici presedintele Klaus Iohannis nu o va face vreodata, cu toate presiunile extraordinare pe care le face Angela Merkel.

Am trecut frontiera din tara mea in tara mea. EMOTII pentru Traian Basescu. Fostul presedinte a calcat pentru PRIMA OARA in Republica Moldova ca cetatean al acestei tari

Traian Basescu, se afla sambata, in Basarabia, pentru prezentarea programului PMP in relatia cu Republica Moldova. Fostul presedinte al Romaniei a calcat, astfel, pentru prima data pe.

Rompetrol vrea sa deschida la anul 7 noi benzinarii in Republica Moldova si sa depaseasca afaceri de 170 mil. dolari

Compania Rompetrol Moldova, membra a Grupului KMG International fostul Grup Rompetrol), are in plan sa deschida anul viitor sapte benzinarii in Republica Moldova si sa atinga in 2017 afaceri in crestere cu 10-12%, de peste 170 milioane de dolari, a.

Rusia spera la o imbunatatire a relatiilor cu Republica Moldova si Bulgaria

Consilierul prezidential al Federatiei Ruse Iurii Usakov a declarat miercuri, 23 noiembrie, ca Rusia spera la stabilirea unor relatii constructive cu Republica Moldova si Bulgaria, dupa rezultatele alegerilor prezidentiale din aceste tari.

Iohannis: Nu cred ca Igor Dodon poate sa afecteze fundamental relatia care exista intre Romania si Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat marti, 22 noiembrie, in cadrul vizitei sale la Iasi, dupa dezbaterea Noul Iasi - pol major de dezvoltare a industriei IT din Romania, ca relatiile intre Republica Moldova si Romania nu vor fi afectate de aspiratiile proruse ale noului presedinte ales al tarii, Igor Dodon.

Presedintele ales Igor Dodon insista pentru organizarea de alegeri parlamentare anticipate in Republica Moldova

Liderul socialistilor, Igor Dodon, care a castigat alegerile prezidentiale in Republica Moldova, s-a declarat vineri categoric impotriva unei aliante intre formatiunea lui si Partidul Democrat pentru a obtine o noua majoritate in Parlament, insistand asupra convocarii de alegeri legislative anticipate.

Basescu, duel in declaratii cu Dodon: Romania nu va invada niciodata Republica Moldova. Unirea se va face in Parlamentul de la Chisinau. Socialistul: Dupa rateurile din Romania, vrea sa-si faca partid unionist in Moldova

Traian Basescu si presedintele ales al moldovenilor se bat in declaratii. Seful PMP i-a transmis ca Unirea Republicii Moldova cu Romania se va face in baza unei decizii a Parlamentului de la Chisinau, iar Dodon l-a acuzat ca vrea sa-si faca partid unionist in Moldova, dupa rateurile din Romania.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )