Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rusia spera la o imbunatatire a relatiilor cu Republica Moldova si Bulgaria

Adevărul Adevărul,
Rusia spera la o imbunatatire a relatiilor cu Republica Moldova si Bulgaria

Consilierul prezidential al Federatiei Ruse Iurii Usakov a declarat miercuri, 23 noiembrie, ca Rusia spera la stabilirea unor relatii constructive cu Republica Moldova si Bulgaria, dupa rezultatele alegerilor prezidentiale din aceste tari. continuă pe Adevărul

Rusia spera ca relatiile viitoare cu Republica Moldova si Bulgaria se vor imbunatati in urma rezultatelor alegerilor prezidentiale din cele doua state, castigate de socialisti

Dupa rezultatele alegerilor prezidentiale din Republica Moldova si Bulgaria, Rusia spera in stabilirea unor relatii mai constructive cu cele doua state, a declarat miercuri, intr-un interviu pentru RIA Novosti, Iuri Usakov, consilierul presedintelui rus Vladimir Putin.

Oficial de la Kremlin: Rusia ne asteptam la relatii mai constructive cu R. Moldova si Bulgaria / In cele doua tari au fost alesi presedinti pro-rusi

Rusia spera ca poate stabili relatii mai constructive cu Bulgaria si Moldova, a spus un consilier prezidential de la Kremlin potrivit Reuters, declaratia venind in contextul in care in ambele tari mentionate au fost alesi presedinti care vor legaturi mai bune cu Moscova.

Igor Dodon: Republica Moldova ar putea sa adere la Uniunea Europeana, dar fara Transnistria si Gagauzia

Socialistul Igor Dodon a declarat miercuri dupa-amiaza ca este posibila aderarea la Uniunea Europeana pentru Republica Moldova, dar fara Transnistria si Gagauzia. De asemenea, presedintele ales a sustinut ca acordul de asociere nu inseamna neaparat aderare la UE, ci subliniaza doar nevoia de implementare a unor reforme in Republica Moldova.

Republica Moldova are de indeplinit peste 200 de recomandari ale ONU in domeniul drepturilor omului

Un plan de actiuni, pe care trebuie sa-l implementeze autoritatile de la Chisinau pentru a indeplini cele peste 200 de recomandari ale ONU in domeniul drepturilor omului, a fost elaborat in cadrul unei conferinte internationale organizate de catre Consiliul pentru Prevenirea si Eliminarea Discriminarii si Asigurarea Egalitatii si Oficiul Avocatului Poporului din Republica Moldova, transmite IPN.

Iohannis: Nu cred ca Igor Dodon poate sa afecteze fundamental relatia care exista intre Romania si Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat marti, 22 noiembrie, in cadrul vizitei sale la Iasi, dupa dezbaterea Noul Iasi - pol major de dezvoltare a industriei IT din Romania, ca relatiile intre Republica Moldova si Romania nu vor fi afectate de aspiratiile proruse ale noului presedinte ales al tarii, Igor Dodon.

Filip: Domeniul agriculturii este unul strategic pentru Republica Moldova

Domeniul agriculturii este unul strategic pentru Republica Moldova, atat din punct de vedere economic, cat si al impactului social, pentru ca in acest domeniu sunt implicati foarte multi oameni, a declarat premierul Pavel Filip la evenimentul festiv organizat de Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare dedicat Zilei Agricultorului, transmite IPN.

Proeuropenii din Republica Moldova se tem pentru soarta acordului de asociere cu UE dupa victoria in alegeri a lui Dodon

Dupa victoria liderului prorus al Partidului Socialistilor din Republica Moldova, Igor Dodon, in alegerile prezidentiale, proeuropenii de la Chisinau se tem pentru viitorul Acordului de asociere la UE.

Republica Moldova: Apar primele probe OFICIALE privind implicarea serviciilor secrete ale Rusiei in masluirea votului

Rasturnare de situatie in cazul alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Serviciul de Informatii si Securitate SIS) ar detine probe care demonstreaza implicarea serviciilor secrete ale Rusiei.

Republica Moldova: Proteste la Chisinau si in diaspora pentru repetarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale

Mai multe sute de persoane s-au adunat duminica in Piata Marii Adunari Nationale din centrul Chisinaului pentru a protesta fata de modul in care a fost organizat al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova in data de 13 noiembrie, cerand repetarea acestuia, relateaza Radio Chisinau.

Situatia din Republica Moldova si Transnistria, pe agenda summitului UE-Ucraina de joi

Liderii Uniunii Europene s-au angajat sa metina sanctiunile impuse Rusiei in cadrul pregatirii summitului UE-Ucraina de saptamana aceasta, in cadrul careia se va discuta si situatia din Republica Modova si Transnistria dupa alegerea prorusului Igor Dodon ca presedinte. Anuntul a fost facut in contextul multiplicarii incertitudinilor cu privire la viitorul relatiilor cu Ucraina, scrie EUObserver.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )