Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iohannis: Nu cred ca Igor Dodon poate sa afecteze fundamental relatia care exista intre Romania si Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Nu cred ca Igor Dodon poate sa afecteze fundamental relatia care exista intre Romania si Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a afirmat marti, 22 noiembrie, in cadrul vizitei sale la Iasi, dupa dezbaterea Noul Iasi - pol major de dezvoltare a industriei IT din Romania, ca relatiile intre Republica Moldova si Romania nu vor fi afectate de aspiratiile proruse ale noului presedinte ales al tarii, Igor Dodon. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre Igor Dodon: Nu cred ca o anumita persoana, fie si presedintele Republicii Moldova, poate afecta relatia dintre cele doua state

Presedintele Klaus Iohannis a spus, marti, la Iasi, ca Romania vrea sa sprijine Republica Moldova pentru a avea institutii puternice, precizand ca nu crede ca o anumita persoana, fie si presedintele Moldovei, poate sa afecteze fundamental relatia dintre cele doua state.

Igor Dodon: Republica Moldova ar putea sa adere la Uniunea Europeana, dar fara Transnistria si Gagauzia

Socialistul Igor Dodon a declarat miercuri dupa-amiaza ca este posibila aderarea la Uniunea Europeana pentru Republica Moldova, dar fara Transnistria si Gagauzia. De asemenea, presedintele ales a sustinut ca acordul de asociere nu inseamna neaparat aderare la UE, ci subliniaza doar nevoia de implementare a unor reforme in Republica Moldova.

Igor Dodon: O surpriza placuta! M-a sunat Erdogan si m-a felicitat personal

Noul presedinte ales al Republicii Moldova, Igor Dodon, a anuntat marti, 22 noiembrie, ca a fost contactat telefonic de catre presedintele Turciei, Recep Erdogan, care i-a transmis felicitari pentru victoria la prezidentialele din 13 noiembrie.

Igor Dodon, pentru presa rusa: Doresc un parteneriat strategic cu Federatia Rusa; nu voi anula Acordul de Asociere cu UE

Relatiile dintre Republica Moldova si Federatia Rusa trebuie sa ajunga la nivelul celor de parteneriat strategic, a declarat intr-un amplu interviu acordat agentiei ruse Interfax presedintele ales al republicii, Igor Dodon, citeaza Agerpres.

Fiodor Ghelici: Nu vom permite ca Parlamentul sa-i puna bete in roate lui Igor Dodon. Deputatii vor trebui sa sarute mana presedintelui!

Presedintele organizatiei obstesti Moldova Mea, Feodor Ghelici, i-a avertizat luni, 21 noiembrie, pe toti deputatii de la Chisinau ca, daca nu-l vor sustine sau daca il vor insulta pe Igor Dodon in timpul exercitarii mandatului de presedinte, el va veni personal cu un tanc la Parlament.

Liderul de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, refuza varianta de federalizare propusa de noul presedinte Igor Dodon

Liderul separatist de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, respinge ideea presedintelui ales Igor Dodon de solutionare a conflictului transnistrean prin federalizarea Republicii Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )