Libnet.ro
UNICEF

01:05

ATAC NEMILOS la Gdansk: Primarul orasului a fost iNJUNGHIAT de mai multe ori, in fata a sute de oameni. Atacatorul si-a fluturat apoi CUTITUL cu mandrie (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
ATAC NEMILOS la Gdansk: Primarul orasului a fost iNJUNGHIAT de mai multe ori, in fata a sute de oameni. Atacatorul si-a fluturat apoi CUTITUL cu mandrie (FOTO, VIDEO)

Atac socant la un eveniment caritabil din orasul polonez Gdansk. Victima a fost chiar edilul orasului, Pawel Adamowicz, care a fost injunghiat la un eveniment caritabil, in timp ce se afla pe scena, in fata a su. continuă pe B1

ATAC NEMILOS la Gdansk: Primarul orasului a fost iNJUNGHIAT de mai multe ori, in fata a sute de oameni. Agresorul si-a fluturat apoi CUTITUL cu mandrie (FOTO, VIDEO)

Atac socant la un eveniment caritabil din orasul polonez Gdansk. Victima a fost chiar edilul orasului, Pawel Adamowicz, care a fost injunghiat la un eveniment caritabil, in timp ce se afla pe scena, in fata a su.

VIDEO Primarul orasului polonez Gdansk, injunghiat in timpul unui eveniment caritabil. Atacatorul fusese eliberat recent din inchisoare

Pawel Adamowicz, primarul orasului polonez Gdansk, este in stare critica dupa ce a fost injunghiat in timp ce se afla pe scena la un eveniment caritabil, au anuntat oficiali polonezi, potrivit postului BBC News.

Grav ranit cu cutitul in timpul unui eveniment caritabil, primarul orasului polonez Gdansk a murit la spital

Pawel Adamowicz, primarul orasului polonez Gdansk, a murit luni, la varsta de 53 de ani, dupa ce a fost injunghiat cu o zi inainte in timpul unui eveniment caritabil.

CUTREMURATOR: Un primar a fost injunghiat in timpul unei adunari publice! Echipele de interventie l-au reanimat la fata locului...

Pawel Adamowicz 53 de ani), primarul orasului Gdansk din Polonia, a fost atacat, duminica seara, de un necunoscut, care l-a lovit de mai multe ori cu un obiect ascutit, transmite AFP preluata de.

Un primar polonez a fost injunghiat de mai multe ori, in timp ce se afla pe scena

Primarul marelui port polonez Gdansk, Pawel Adamowicz, a fost atacat duminica seara de un necunoscut care l-a lovit de mai multe ori cu un obiect ascutit, au informat media locale, citand martori, transmite.

Alerta in Londra! Un adolescent a fost injunghiat in timp ce se indrepta spre scoala

Un adolescent a fost injunghiat in timp ce mergea spre scoala, in sudul Londrei. Acesta a suferit o trauma majora si a fost dus la un spital central, conform Metro. Nu se stie momentan care este.

Proteste in Polonia dupa ce primarul din Gdansk a fost injunghiat mortal in timpul unui eveniment caritabil

Mii de polonezi au protestat luni impotriva urii si a violentei, la Varsovia si in alte localitati, dupa decesul primarului din Gdansk, Pawel Adamowicz, relateaza PAP, preluata de France Presse. Adamowicz,.

Dorel loveste din nou. Asa au fost surprinsi mai multi muncitori asfaltand o groapa. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Asfaltare cu cantec la Oradea. Mai multi muncitori au fost filmati de catre un turist in timp ce astupau o groapa cu asfalt scos dintr-un sac de nailon si apoi l-au batatorit cu picioarele si o.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )