Libnet.ro
UNICEF

11:15

Dorel loveste din nou. Asa au fost surprinsi mai multi muncitori asfaltand o groapa. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Antena3 Antena3,
Dorel loveste din nou. Asa au fost surprinsi mai multi muncitori asfaltand o groapa. Imaginile au devenit virale - VIDEO

Asfaltare cu cantec la Oradea. Mai multi muncitori au fost filmati de catre un turist in timp ce astupau o groapa cu asfalt scos dintr-un sac de nailon si apoi l-au batatorit cu picioarele si o. continuă pe Antena3

Orasul-surpriza din Romania in care a fost cel mai frig noaptea trecuta

Sibiul a fost locul unde a fost cel mai frig din Romania, in noaptea de luni spre marti inregistrandu-se minus 22,9 grade Celsius, la statia meteo de langa Aeroportul International din municipiu, a declarat.

Viorica Dancila i-a propus DIN NOU pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Nominalizarile au fost trimise presedintelui

Premierul Viorica Dancila ii propune din nou pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru functiile de ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, dupa ce seful statului a trimis, joi, doua scrisori.

Dancila ii propune din nou pe Olguta si Draghici la Transporturi si Dezvoltare

Premierul Viorica Dancila ii propune din nou pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici pentru functiile de ministri ai Transporturilor si Dezvoltarii Regionale, considerand ca aceste propuneri respecta toate conditiile prevazute de Constitutie si de legile organice aplicabile.

Viorica Dancila insista si ii propune din nou pe Vasilescu si Draghici la ministerele Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila i-a transmis din nou joi presedintelui Klaus Iohannis nominalizarile pentru ministerele Dezvoltarii si Transporturilor: Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului.

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Iohannis o refuza din nou pe Adina Florea la sefia DNA

Klaus Iohannis i-a raspuns lui Tudorel Toader referitor la nominalizarea unui nou procuror-sef la DNA. Presedintele respinge din nou propunerea ministrului Justitiei in persoana Adinei Florea. Stire in.

Un model de peste 80.000 euro a fost cea mai vanduta masina electrica in Olanda in decembrie 2018

SUV-ul electric al britanicilor, Jaguar i-Pace, a fost cea mai vanduta masina electrica in Olanda in decembrie 2018, desi are un pret intre 78. 000 euro si 102. 000 euro. Vanzarile de masini electrice s-au triplat in aceasta tara.

Achizitia corvetelor pentru Fortele Navale: Decide MApN cine le va construi n tara sau va fi amnata decizia din nou? Care sunt controversele

Armata ar trebui ca pe 12 ianuarie sa anunte cine ar urma sa fie constructorul selectat pentru a construi patru corvete multifunctionale in Romania si modernizarea si inarmarea celor doua fregate Type 22, dupa ce decizia a fost amanata de mai multe ori la finele anului trecut. Procesul de achizitie a corvetelor pentru Fortele Navale a fost deja anulat o data in urma cu doi ani, iar actuala procedura e deja in intarziere, desi nevoile marinei la Marea Neagra sunt urgente. Trei mari producatori au intrat in lupta, iar o controversa aparuta intre ofertele primilor doi ar putea duce la amanarea deciziei sau chiar anularea intregii proceduri, sustin unele surse.

Ministerul Justitiei: Aproape 11.000 de infractori, eliberati intr-un an pe baza recursului compensatoriu. Peste 600 au revenit din nou la inchisoare

Aproape 11. 000 de infractori au fost eliberati mai devreme din inchisori, intr-un an, in baza recursului compensatoriu, iar 649 au revenit dupa gratii pentru ca au comis noi infractiuni.

Ministrul Justitiei o propune din nou pe Adina Florea la sefia DNA, dupa doua refuzuri ale presedintelui Iohannis (Digi 24)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o va propune si a treia oara pentru Adina Florea pentru functia de procuror-sef al DNA. Ea a fost refuzata pana acum de Klaus Iohannis pe motiv ca documentatia nu contine dovada ca Adina Florea nu a colaborat cu Securitatea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )