Libnet.ro
UNICEF

17:45

Atac violent al Antena 3 la Guvernul Ciolos: Cel mai antiromanesc guvern dupa revolutie

Hotnews Hotnews,
 Atac violent al Antena 3 la Guvernul Ciolos: Cel mai antiromanesc guvern dupa revolutie

Antena 3 a lansat miercuri seara un atac dur la adresa Guvernului Ciolos, acuzand actuala guvernare de atitudini antiromanesti si acuzandu-l pe Dacian Ciolos ca da dovada de o totala iresponsabilitate prin declaratii precum cele facute la ProTV in care spunea ca este necesara o mai buna verificare a vanzarii cartelelor prepay, un motiv fiind ca ar fi fost folosite in pregatirea unor atentate teroriste in Uniunea Europeana. continuă pe Hotnews

Deadpool este cel mai de succes film Rated-R din istorie

Deadpool a depasit de curand un nou record, devenind cel mai de profitabil film R-rated. Cu putin timp inainte de lansarea oficiala, putini oameni ar fi prezis succesul de care s-a bucurat Deadpool. Ryan Reynolds a purtatdiscutii cu reprezentantii studio-ului timp de aproape zece ani pana cand a reusit sa-i convinga sa aprobe realizarea filmului.

Deadpool este cel mai de succes film interzis minorilor din istorie

Deadpool a depasit de curand un nou record, devenind cel mai de profitabil film R-rated. Cu putin timp inainte de lansarea oficiala, putini oameni ar fi prezis succesul de care s-a bucurat Deadpool. Ryan Reynolds a purtatdiscutii cu reprezentantii studio-ului timp de aproape zece ani pana cand a reusit sa-i convinga sa aprobe realizarea filmului.

Aferim!, cel mai bun film la Gala Premiilor Gopo 2016

Pelicula Aferim!, de Radu Jude, a castigat trofeul pentru cel mai bun film, luni seara, la cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, care s-a desfasurat la Teatrul National Bucuresti, transmite news. ro.

Lira sterlina, valuta majora cu cel mai puternic declin la nivel mondial

Lira sterlina isi va continua declinul consemnat in ultima vreme - cel mai puternic la nivel global in randul valutelor majore -, si dupa referendumul programat in aceasta vara, care ar putea duce la iesirea tarii din Uniunea Europeana Brexit), potrivit unei analize Bloomberg.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii.

Cel mai lung viaduct rutier din Romania are bulina rosie, iar expertii spun ca este un pericol pentru trafic. Se cer bani de la Guvern pentru reparatii

Podul, care leaga orasul Galati de ArcelorMittal si de cel mai important drum judetean, este in lungime de 1,3 kilometri, are o vechime de aproape 50 de ani, iar trecerea timpului, precum si cutremurele din 1977 si 1986 l-au subrezit. Expertii IPTANA au stabilit ca este necorespunzator traficului.

INTERVIU cu Marian Godina: Politia este cel mai bun punct de observare a societatii cu bune si cu rele

Marian Godina a devenit unul dintre cei mai cunoscuti politisti din Romania. El a ajuns in atentia opiniei publice mai intai pentru postarile pline de umor de pe pagina sa de Facebook dar si pentru scandalul pe care l-a iscat la IPJ Brasov, dupa ce a sanctionat un sofer care ar fi avut pile. Godina este autorul cartii Flashuri din sens opus si spune ca nu vrea sa se opreasca din scris dar si ca isi iubeste meseria pe care si-a ales-o de mic. Va invitam sa descoperiti cum a ajuns politistul Marian Godina un scriitor de succes, care este autorul preferat dar si ce suprize mai pregateste, in acest interviu.

Cel mai recent bilant al atentatelor din Bruxelles. inca patru oameni au murit

Atentatele din 22 martie de la Bruxelles s-au soldat cu 35 de morti, potrivit celui mai recent bilant comunicat luni de autoritatile belgiene si in care nu sunt inclusi cei trei autori ai atentatelor.

Salariile din Romania cresc si in acest an cel mai puternic din regiune. Romania risca dezechilibre

Romanii vor avea parte si in acest an de cele mai mari cresteri salariale din regiune, insa avansul de aproape 10% prognozat pentru 2016 risca sa genereze probleme in economie, intrucat majorarile succesive din ultimii ani, de asemenea semnificativ.

Cel mai bun pictor roman al Marii Negre. Comandorul cu alura de actor de cinema i-a fost aghiotant regelui Carol al II-lea

Marea Neagra, numai ea. Aceasta este tema fundamentala a lucrarilor celui mai cunoscut pictor roman al marinelor - Dimitrie Stiubei, comandorul care i-a fost aghiotant Regelui Carol al II-lea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )