Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai recent bilant al atentatelor din Bruxelles. inca patru oameni au murit

Antena3 Antena3,
Cel mai recent bilant al atentatelor din Bruxelles. inca patru oameni au murit

Atentatele din 22 martie de la Bruxelles s-au soldat cu 35 de morti, potrivit celui mai recent bilant comunicat luni de autoritatile belgiene si in care nu sunt inclusi cei trei autori ai atentatelor. continuă pe Antena3

Bilantul atentatelor din Bruxelles, revizuit: sunt 28 de victime si cei trei kamikaze

Bilantul atentatelor din Bruxelles, revizuit: sunt 28 de victime si cei trei kamikaze .

Autoritatile belgiene elibereaza singurul inculpat de pana acum in cazul atentatelor din Bruxelles

Parchetul federal belgian a anuntat, luni, eliberarea lui Faycal Cheffou, banuit a fi barbatul cu palarie de la aeroportul Zaventem, singurul inculpat de pana acum in cazul atentatelor.

Cel mai lung viaduct rutier din Romania are bulina rosie, iar expertii spun ca este un pericol pentru trafic. Se cer bani de la Guvern pentru reparatii

Podul, care leaga orasul Galati de ArcelorMittal si de cel mai important drum judetean, este in lungime de 1,3 kilometri, are o vechime de aproape 50 de ani, iar trecerea timpului, precum si cutremurele din 1977 si 1986 l-au subrezit. Expertii IPTANA au stabilit ca este necorespunzator traficului.

O harta a aeroportului din Bruxelles, descoperita in apartamentul din Atena al celui considerat a fi coordonatorul atentatelor de la Paris

Desene si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost gasite intr-un computer si intr-un un stick de memorie USB intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, considerat a fi coordonatorul atentatelor din noiembrie trecut de la Paris, a stat in ianuarie 2015, a anuntat vineri site-ul grec Skai. gr, citand surse politienesti, potrivit agentiei de presa belgiene Belga.

Coordonatorul atacurilor de la Paris avea in computer harta aeroportului din Bruxelles

Mai multe schite si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost descoperite pe un computer si un card de memorie intr-un apartament din Atena, in care a locuit, in ianuarie 2015, Abdelhamid Abaaoud, unul dintre autorii atentatelor de la Paris .

Aeroportul din Bruxelles ramane inchis pana marti

Aeroportul din Bruxelles, unde marti si-au pierdut viata 11 oameni si alti 81 au fost raniti, in urma atentatelor, ramane inchis pentru zborurile civile pana marti, 29 martie, potrivit anuntului publicat sambata pe contul de Twitter, potrivit News. ro.

Doar 24 dintre persoanele ucise in atentatul din Bruxelles, identificate

Medicii legisti au identificat pana acum 24 dintre persoanele ucise in dublul atentat de marti din Bruxelles, in timp ce 101 persoane sunt inca spitalizate, au informat sambata autoritatile belgiene, relateaza EFE.

Trei suspecti pusi sub acuzare, unul ar fi supravietuitorul atacului de la aeroportul din Bruxelles

Procurorii belgieni au confirmat ca au formulat acuzatii de terorism impotriva a trei barbati, dintre care unul ar fi cel de-al treilea suspect din poza surprinsa de camerele de supraveghere ale aeroportului din Bruxelles chiar inainte de atentatele de marti, a anuntat Reuters.

O harta a aeroportului din Bruxelles, descoperita intr-un apartament din Atena. Ce legatura exista cu atentatele de la Bruxelles

Desene si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost gasite intr-un computer si intr-un un stick de memorie USB intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, considerat a fi.

Inspectie la Aeroportul din Bruxelles. Este verificat stadiul lucrarilor de reparatie

O serie de teste vor fi efectuate, marti, la Aeroportul din Bruxelles, cu scopul de a verifica stadiul lucrarilor de reparatie, care au inceput dupa dublul atentat sinucigas care a avut loc, saptamana trecuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )