Libnet.ro
UNICEF

12:45

Atacatorii din San Bernardino sunt in libertate. Autoritatile avertizeaza ca sunt imbracati in haine militare

Antena3 Antena3,
Atacatorii din San Bernardino sunt in libertate. Autoritatile avertizeaza ca sunt imbracati in haine militare

Autoritatile din San Bernardino sunt pe urmele a trei persoane suspectate ca au impuscat mortal 12 persoane si au ranit alte 8, intr-un atac armat la un centru pentru persoane cu dizabilitati de dezvoltare,. continuă pe Antena3

SUA: Focuri de arma la San Bernardino, 20 de victime

Un schimb de focuri este in curs de derulare la San Bernardino, la vest de Los Angeles, potrivit unui mesaj postat pe Twitter de pompieri, care vorbesc despre 20 de victime, scrie AFP.

In spitalele din Capitala mai sunt internate 31 de persoane ranite in clubul Colectiv

Un numar de 31 de persoane ranite in incendiul din clubul Colectiv sunt internate miercuri in spitalele bucurestene, dintre acestea sase fiind in stare critica si grava, informeaza Agerpres.

3 din 4 companii sunt afectate de incidente interne de securitate a informatiilor

73% dintre companii au fost afectate de incidente interne de securitate a informatiei, cea mai frecventa cauza pentru pierderile de date confidentiale fiind angajatii. Acestea sunt rezultatele unui studiu despre securitatea informatiilor in companii, derulat de Kaspersky Lab si B2B International in 2015, in randul a peste 5. 500 de specialisti IT, din 26 de tari din toata lumea, potrivit unui comunicat de presa al Karspersky.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )